ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ MERKEZİ...

Geri

YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ MERKEZİ HAFTA SONU TATİLLERİNDE SİZLERİ BEKLİYOR…

29 Ağustos 2019

YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ MERKEZİ HAFTA SONU TATİLLERİNDE SİZLERİ BEKLİYOR…

Çamlıdere yöresine ait kekik yaylımı hayvanlarının kesimleri ile Çamlıdere kasabı ziyaretçilere ve değerli hemşerilerimize işlenmiş hazırlanmış etleri ile kasap hizmeti verirken, yöresel ürünler reyonunda bazlama, gözleme, kül çöreği, şepit, kuşburnu başta olmak üzere Çamlıdere yöresinin marmelatları ve reçelleri, köy peyniri süzme yoğurt vb. birçok yerel ürünü sizlerle buluşturuyor.
Organik bal reyonumuzda ise Ankara’nın ilk sertifikalı bal havzasında yetişen organik süzme balı, Kara kovan bal, peteksiz çıta bal ve bal ürünlerini bulabiliyorsunuz. Aynı zamanda Çamlıdere coğrafyasında yetişen aromatik ve endemik bitkilerden üretilmiş doğal cilt bakım kremleri, sabun, ve çeşitli bakım ürünleri bula biliyorsunuz.
Bütün bunları yapabilmenin yanında aluçdağı yöresel ızgara evinde ve yöresel ürünler restoran kısmında Çamlıdere keser altı köftesi, yöresel yemek lezzetlerinin de tadına bakabilirsiniz.
Kısacası Çamlıdere yöresel ürünler merkezinde, yöresel anlamda aradığınız her şeyi bulabilirsiniz sizleri hafta sonu tatillerinde yöresel ürünler satış merkezimize bekliyoruz.