ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

YOĞUN KAR YAĞIŞINA YOĞUN MÜCAD...

Geri

YOĞUN KAR YAĞIŞINA YOĞUN MÜCADELE…

9 Ocak 2017

Çamlıdere ana halterler ve ara mahalle yollarında kar temizleme çalışmaları devam ediyor…

Yoğun Kar yağışının devam etmesine rağmen Çamlıdere Belediyesi karla mücadele ekipleri tarafından kaldırımlar, ana yollar ve mahalle ara yollarında kar temizleme çalışmaları devam ediyor.

İlçemizde etkili olan kar yağışı sonrasında harekete geçen Çamlıdere Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının, Başkanımız Caner Can’ın talimatları ile vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Köy Yollarının da kar yağışından kapanmaması için sürekli devriye gezerek kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Çamlıdere Köylerinin yollarının tamamını karla mücadele kapsamında açarak temizledi.

Yolu Kapalı olan köy kalmayan Çamlıdere de ilçe merkezinde de karla mücadele ekipleri kaldırımlar, ana yollar ve ara mahalle yollarının karlarını temizleyerek toplanan karlar kamyonlarla şehir merkezinin dışına taşındı.

Çamlıdere Belediyesi sorumluluk alanı içinde bulunan yerlerin tamamının karla mücadele kapsamında vatandaşlarımın mağdur olmaması için gece gündüz çalışmalarını sürdüren ekipler, karla mücadele çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.