ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

YEREL YÖNETİMLERDEN BAŞKANIMIZ...

Geri

YEREL YÖNETİMLERDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET…

17 Kasım 2016

Mersin Milletvekili ve Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Özkan Belediye Başkanımız H. Caner Can’ı makamında ziyaret etti
Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek’inde hazır bulunduğu ziyaret sırasında Çamlıdere ve belediye hizmetleri üzerine sohbetler edildi. Belediye Başkanımız H. Caner Can Seçildiği günden bugüne kadar olan dönemde yapılan hizmetleri anlattı.
Ankara üçüncü bölge sorumlusu olan Mersin Milletvekili Hacı Özkan sorumluluk alanlarındaki belediyeleri ziyaret ederek yapılan hizmetleri,projeleri,ilçe sorunlarını ve çözümleri noktasında istişare amacıyla gerçekleştirdikleri bu ziyaretlerden verimli sonuçlar elde ettiklerini vurgulayarak Başkan Caner beyle yaptığımız ikili görüşme gayet verimli geçti, inşallah ileriki tarihlerde bunun meyvelerini Çamlıdere için almış oluruz dedi.
Makamdaki ziyaretinin ardından Başkanımız H. Caner Can ile birlikte ilçemizi gezen yerel yönetimler başkan yardımcısı ve Ak Parti Milletvekili Hasan Özkan müzeler ziyareti sırasında ise şaşkınlığını gizleyemedi.
Çamlıdere’ye ilk kez geldiğini ve beklediğinden çok daha farklı bir ilçe bulduğunu belirten Sayın Özkan bundan sonra fırsat buldukça da ilçemizi ziyaret edeceğini belirtti.
Ziyaretlerinin ardın ilçemizden ayrılan yerel yönetimler başkan yardımcısı ve mersin milletvekili Hasan Özkan yaptığı hizmetlerden dolayı başkanımız Caner Can’a teşekkürler etti.