VALİ YARDIMCISI BİLAL BOZDEMİR...

VALİ YARDIMCISI BİLAL BOZDEMİR ÇAMLIDERE’DE

8 Mart 2017

VALİ YARDIMCISI BİLAL BOZDEMİR ÇAMLIDERE’DE

Ankara vali yardımcısı Bilal Bozdemir Çamlıdere Kaymakamı  Mutlu Köksal ve Belediye Başkanımız H. Caner Can’ı ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Kaymakamlık Lojmanın yeniden yapılması, İmam Hatip Lisesi okulunun yeniden modern bir şekilde yapılması, Merkez Atatürk ilkokulu ve ortaokulunun Binalarının yeniden yapılaması ile İlçemize valilik konağı ile eski Şıh zade Konağının yeniden yapılması projeleri yerinde incelenerek konuşuldu. Mevcut projeler ile Çamlıdere’ye ortalama 18 milyon liralık yatırım yapılması planlandı.

Proje yatırımlarının yerinde incelenmesinin ardından ilçemizdeki müzeleri ziyaret eden Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir Çamlıdere’yi beklediğinden çok farklı bulduğunu küçük bir ilçe olmasına rağmen bu kadar fazla müzenin olması ilçenin kültürüne nasıl sahip çıktığının en büyük göstergesi olduğunu vurguladı. Çamlıdere’nin H.  Caner Can gibi çalışkan ve üretken bir Belediye Başkanı sahip olduğu için çok şanslı olduğunu vurgulayarak "Çamlıdere’ye yapılacak olan yatırımların boşa gitmeyeceğini anladığını belirten Bilal Bozdemir Planlanan yatırımlar için bir an önce çalışmaya başlanılacağını ve en kısa zamanda inşaat çalışmasının başlatılacağını belirtti.