ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

TV6 TELEVİZYONU “ ÇILGIN RENKL...

Geri

TV6 TELEVİZYONU “ ÇILGIN RENKLER ” PROGRAMI ÇAMLIDERE’Yİ TANITIYOR…

13 Kasım 2016

TV6 Televizyonunda yayınlanan Özlem Şeran’ın hazırlayıp Sunduğu “ÇILGIN RENKLER ” Programı 13 KASIM 2016 yani bugün ilçemizde Program çekimleri yaparak ilçemizin tanıtımını yapıyor...
TV6 Televizyonunda yayınlanan Özlem Şeran’ın hazırlayıp Sunduğu “ÇILGIN RENKLER ” Programı 13 KASIM 2016 yani bugün ilçemizde Program çekimleri yaparak ilçemizin tanıtımını yapıyor.
Esprili anlayışı, program yapımcılığı ve televizyonculuk anlayışına yeni bir bakış açısı getiren, son zamanların gözde program yapımcısı ve sunucu, Özlem Şeran kendi Hazırlayıp Sunduğu “ÇILGIN RENKLER ” Programının çekimlerini yapmak için İlçemizi tercih etti.
“ÇAMLIDERE BİR KÜLTÜR ŞEHRİ OLMUŞ HİÇ BİR YERDE GÖREMEDİĞİM DUYMADIM HİZMETLER BURADA VAR. ÖZELLİKLE MÜZELER RESMEN ÇILGIN BİR RENK VE ÇILGIN PROJELER.” Diyen Özlem Şeran Çamlıdere’de olmaktan çok büyük mutluluk ve haz duyduğunu dile getirdi.
Seçildiği günden bugüne kadar ilçemize yaptığı yatırım ve projelerin yanı sıra sürekli ilçemizi ulusal basında tanıtan ve Çamlıdere’yi hak ettiği noktaya ulaştırabilmek için çaba gösteren Belediye Başkanımız H.Caner Can bir kez daha ilçemizi görsel televizyon ekranlarına taşıyor.
Son yıllarda yapılan yatırımların ve ilçemiz için temeli atılan eserlerin tek, tek hizmete açılmasıyla bütün Türkiye’nin dikkatini çeken Çamlıdere, Yeni Türkiye’nin Yeni Çamlıdere’si olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor. Diğer ilçelerden farklı olarak Doğa Turizmi, İnanç Turizmi, Yayla Turizmi ve açılan müzeleri ile Kültür Turizminde öne çıkan ilçemiz çok yakın zamanda Termal Turizmiyle de bir kez daha gündeme oturacağının sinyallerini şimdiden vermeye başladı. Ulusal basın tarafından sürekli izlenen ve gündeme getirilen ilçemiz bugünde TV6 Televizyonu “ÇILGIN RENKLER ” Programı çekimlerine ev sahipliği yaptı...