ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

TEKNİSYENLERİMİZ ATANDI…

Geri

TEKNİSYENLERİMİZ ATANDI…

2 Şubat 2017

SAĞLIK OCAĞIMIZIN RÖNTGEN TEKNİSYENLERİ ATANDI, YİRMİ DÖRT SAAT RÖNTGEN ÇEKTİREBİLECEĞİZ...

 

Çamlıdere Belediye Başkanımız H. Caner Can’ın uzun gayretleri sonunda İlçemiz Sağlık ocağına röntgen cihazımızın alınmasının ardından röntgen teknisyenleri de atandı. Üç kişilik teknisyen personel atamasının ardından röntgen çekimleri başlayan sağlık ocağımızda mesai saatleri arasında röntgen çekilebilecek. Önümüzdeki haftadan itibaren ise röntgen cihazı yirmi dört Saat hizmet verecek.

 

Artık hiç kimse Röntgen filmi çektirmek için başka ilçelere veya kent merkezine gitmek zorunda kalmayacak ilçemiz sağlık ocağında başta kırık vakaları olmak üzere her türlü ortopedik rahatsızlıklar, dâhili ve harici rahatsızlıklarda da röntgen filmi çektirebilecekler.


Konuyla ilgili konuşan Başkanımız H. Caner Can “Çamlıdere dağlık size ne gerek sağlık, diyenlere karşı verilecek en güzel cevabı verdik, Allaha şükür röntgen cihazımızı ve teknisyen ekibimizi ilçemize kazandırdık. Şimdi sıra laboratuvar ’da ilçe halkıma söz veriyorum en kısa zamanda sağlık ocağımıza birde laboratuvar kazandıracağız ve acil durumlarda hiç bir hastamız başka ilçelere veya kent merkezlerine gitmek zorunda kalmayacak”. Dedi.