TAŞINIR MAL (TAŞIT) SATIŞ İLAN...

TAŞINIR MAL (TAŞIT) SATIŞ İLANI

13 Mart 2017

TAŞINIR MAL (TAŞIT) SATIŞ İLANI

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------:

1-Belediyemiz Kamu hizmetlerinde kullanılmakta iken yasal prosedürleri tamamlanarak ekonomik ömürlerini doldurduklarından satış için gerekli onayı vermiş olduğu aşağıda dokümanı yapılan taşıtlar belediye encümeninin 22.02.2017 tarih ve 11 sayılı kararı doğrultusunda 2886 sayılı kanun kapsamında açık artırma ihale suretiyle satışları yapılacaktır.

2-Satışı yapılacak taşıtlar ile ilgili olarak;

1999

13.000.00 TL

3.900,00.TL

3-Satış işlemi 15.03.2017 tarihine rastlayan Çarşamba günü saat 14.00’da belediye toplantı salonunda belediye encümeni (ihale komisyonu) huzurunda yapılacaktır

4-İhaleye iştirak edeceklerin saat 14.00’ e kadar belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğüne %3 geçici teminatlarını yatırarak, Gerçek kişiler için Kimlik fotokopilerini ve yerleşim adres belgesini (ikametgah belgesini), tüzel kişiler için şirket yetki belgesi ve imza sirkülerini ihale dosyasına ibraz etmek zorundadırlar. Teminat ve istenen belgeleri ibraz edemeyenler ihaleye katılamayacaktır.

5-Satış işlemini belediye encümeni (İhale Komisyonu ) yapıp yapmamakta serbest olduğu gibi encümen satış işlemini gerçekleştirmiş bile olsa ita amiri (Bld.Bşk.) onaylayıp onaylamamakta serbesttir.

6-Taşıtların satış işleminden doğacak tüm vergiler, harçlar ve KDV vb. gibi tüm giderler alıcıya ait olacaktır.

7) Satış bedeli hemen veya verilen müddet içinde ödenmez ise, %6 kati teminat irat kayıt edilerek ihale alıcı yönünden fesh edilir. Satış bedelini belediyemize süresi içerisinde yatıran alıcılar için, haftanın Çarşamba günü encümen kararı alınarak ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil şubesine teslim edilerek araç teslim edilir.

8) Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup, isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

9) Satışa iştirak edenlerin, şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları ilan olunur.

10)-İtilaflar halinde Çamlıdere (Kızılcahamam) Mahkemeleri ve İcra daireleri yetkili olacaktır. 23.02.2017