ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

TANITIM VE KÜLTÜR TURLARI RAMA...

Geri

TANITIM VE KÜLTÜR TURLARI RAMAZAN AYINDA'DA DEVAM EDİYOR…

4 Haziran 2017

Saklı cennet Çamlıdere Turizmde öne çıkmaya devam ediyor, sadece inanç Turizminde değil kültür, doğa, doğa sporları gibi turizm kollarında kendini ispat ederek örnek turizm ilçesi oluyor…

Turizm acentelerinin iç turizm turlarında ramazan ayı olmasına rağmen tur listelerinde yer alan ilçemiz Secondlife &Turizm Organizasyon Firmasının 04 Haziran 2017 Pazar günü ilçemize düzenlediği Çamlıdere tanıtım turunda grup üyeleri ilçemize hayran kaldılar.

Sabah saatlerin Şeyh Ali Semerkandi Külliyesi ve türbesini ziyaret ederek başlayan Çamlıdere tanıtım ve kültür gezisinde Semerkandi Külliyesi içerisinde bulunan Semerkandi Müzesi,15.yy. Yaşayan Çamlıdere müzesi, Emanetler Müzesi, Oyun ve Oyuncak Müzesinin gezilmesinin ardından İlçe Merkezindeki Doğa ve Hayvan Müzesi, Kültür evi ve Etnografya Müzesi, Tarım Müzesi, Terazi ve Tartı Müzesi, Kına evi gibi mekânların gezilmesinin ardından yayla göl park Restoranda öğle yemeği molası vererek yemek yediler. Öğle yemeğinin ardından Aluçdağı Milli Parkı içerisinde bulunan Macera Parkta gönüllerince eğlenen ve aktivite yapan Grup üyeleri kısa bir doğa yürüyüşü yaparak stres attılar ve Milli Park içerisinde dinlendiler. Dönüş sırasında Çamlıdere esnafımızdan bol bol alışveriş yapan  Secondlife &Turizm Organizasyon Firmasının kültür turuna katılan grup üyeleri Çamlıdere’nin saklı bir cennet olduğunu bu kadar farklı bir ilçe beklemediklerini vurgulayarak, aileleri ile bireysel olarak ilçemizi tekrar ziyaret edeceklerini belirterek bütün bu hizmetleri geçekleştiren Belediye Başkanımız Hazım Caner Can’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.