ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

SUYU OLMAYAN MAHALLE KALMAYACA...

Geri

SUYU OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK SU SORUNU BÜTÜN YERLEŞİM YERLERİNDE ÇÖZÜLECEK.

17 Kasım 2016

ASKİ GENEL MÜDÜRÜ NECMETTİN TAHİROĞLU BAŞKANIMIZI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.


ASKİ Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu Belediye Başkanımız H. Caner Can’ı makamında ziyaret etti.
ASKİ Genel Müdürü Necmettin Tahir oğlunun ziyaretleri sırasında ilçe mahalle muhtarlarımızın da bulunduğu görüşmede Köylerimizin içme suyu, kanal sorunları ve abonelik ile ilgili sorunlar gündeme geldi. Köylerimizin içme suyu, kanal ve abonelik sorunları ile bire bir ilgilenen başkanımız Caner Can ve ASKİ Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu, abone olan köylerimizin sorunlarının yarıdan fazlasının çözüldüğünü, geride kalan köylerimizin sorunlarının da mümkün olduğunca hızlı bir şekilde çözüleceğini belirtti.
İlçe merkezinde başlatılan içme ve kullanma suyu temini için çalışmaların devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanımız H. Caner Can Yıllardır Sağlıklı ve düzenli su teminin Çamlıdere halkının talepleri arasındaydı bizde İçme suyu şebekesi ve alt yapı sorunun nihayet çözüme kavuşturduk, ASKİ Genel Müdürlüğünce ve belediyemiz tarafından çalışmaları başlattık. 2017 yılı TEMMUZ ayı içinde tamamlanmış olacak. Bu projeyle ilçemize 4.milyon Liralık yatırım yapıyoruz. İlçemize hayırlı olsun. Dedi.
500 M3 su deposu,
25000 Mt şebeke hattı,
2000 M kanal hattı,
4000 M yağmur suyu toplama hattı yapılacaktır. 

Makamdaki ziyaretlerinin ardından başkanımızla birlikte ilçe merkezini ve müzeleri gezen ASKİ Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu Çamlıdere’yi Ankara’nın en farklı ve güzel ilçesi olarak bulduğunu yapılacak olan her proje ve hizmette sürekli destekleyeceklerini belirtti. Özellikle birçok il belediyesinden daha çok hizmet yapıldığını birçok il belediyesinde Şehir müzesi yokken Çamlıdere’de bu kadar müzenin olmasının çok büyük bir hizmet olduğunu da vurguladı. İlçe gezisinin ardın ilçemizden ayrılan ASKİ Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu daha geniş bir zamanda İlçemizi tekrar ziyaret edeceğinin de sözünü verdi.