ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

SİYASETİN DUAYENİ ÇAMLIDERE’DE

Geri

SİYASETİN DUAYENİ ÇAMLIDERE’DE

24 Şubat 2017

Siyasetin duayeni eski TBMM Başkanı ve Ankara Milletvekili Cemil Çiçek Çamlıdere’yi ve Belediye Başkanımız H. Caner Can’ı ziyaret etti.

Bugün öğle saatlerinde ilçemize gelen eski TBMM Başkanı ve Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, ilk olarak Belediye Başkanlığı Konferans salonunda AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Cemil Çiçek Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini ve bu süreci en iyi şekilde doğru bir kararla atlatacağını belirterek sözlerine söyle devam etti. “Türkiye coğrafi yapısından dolayı iki kıta arasında bir köprü olmuştur,1071 yılında atalarımızın Anadolu’nun kapılarını açtığı günden bu yana bu topraklarda gözü olan dış mihraklar, ülkemiz üzerinde sürekli oyunlar kurmuşlar ve bu oyunları uygulamak istemişlerdir zaman zamanda bu oyunlardan etkilenmişizdir. Bunun en yakın örneği de 15 TEMMUZ 2016 tarihidir. Bu tür oyunları bozmak ve Ülkemizin birliğini korumak daha güçlü bir Türkiye ortaya koymak içinde bir yola çıktık. Maalesef şuan ki devlet sistemimiz organlarını tam anlamıyla çalıştıramayan hantallaşmış bir sistem bu sisteminde değişmesi gerekmektedir, işte bu değişime EVET demek içinde 16 NİSAN 2017 günü sizlere iş düşmektedir ben inanıyorum ki Çamlıdere bu işi en iyi şekilde yapacak ve bir kez daha seçimlerin en başarılı ilçesi olacaktır dedi. 

Toplantı sonrasında Belediye Başkanımız H. Caner Can’ı makamında ziyaret eden Cemil Çiçek Çamlıdere ve müzeler hakkında da Başkanımız Tarafından bilgilendirildi. İlçemize yapılacak olan Termal otel konusunda da destek vereceklerini açıklayan eski TBMM Başkanı ve Ankara Milletvekili Cemil Çiçek Başkanımız eşliğinde İlçemizde bulunan müzeleri de ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında şaşkınlığını gizleyemeyen Cemil Çiçek daha geniş bir zamanda tekrar Çamlıdere’yi ziyaret edeceğini ve Çamlıdere’ye yapılacak bütün yatırımlara da destek vereceğini belirterek ilçemizden ayrıldı.