ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÖZ BÜRO İŞ SENDİKASI ÇAMLIDERE...

Geri

ÖZ BÜRO İŞ SENDİKASI ÇAMLIDERE DEN AYRILAMADI…

9 Eylül 2017

Öz Büro İş Sendikası 1.  Kültür Turizm şenliğini Çamlıdere’de yaptı. 1. Nolu Şube Başkanı Alper Gökçek’in organize ettiği şenlik te sendika üyeleri ve aileleri Çamlıdere’den ayrılmak istemediler…

 Öz Büro İş Sendikası 1. Nolu Şube Başkanlığının organizasyonunda ilçemizi ziyaret eden katılımcılar öncelikle ilçe merkezimizde bulunan müzelerimizi ziyaretleri sırasında hayranlıklarını gizleyemediler, müze ziyaretleri sonrasında Şeyh Ali Semerkandi Hz. Türbesini de ziyarete den katılımcılar manevi anlar yaşayarak huzuru yakaladılar.

İlçe merkezi ve müzeler ziyaretinden sonra Aluçdağı Milli Parkında piknik yaparak eğlenen sendika üyeleri doğanın ve bol oksijeninde tadını doya doya çıkardılar.

Piknik sırasında çeşitli aktiviteler yaparak eğlenen katılımcılar yapılan yarışmalar sonunda da hediyeler ile ödüllendirildiler. Protokol konuşmaları sırasında 1. Nolu şube başkanı Alper Gökçek Çamlıdere’de olmaktan çok mutlu olduklarının beklediklerinden çok daha farklı bir ilçe ve misafirperverlikle karışlandıklarını vurgulayarak inşallah bu tür organizasyonları geleneksel hale dönüştüreceğiz ve sürekli Çamlıdere’yi ziyaret edeceğiz dedi.