ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

OTEL ÇAMLIDERE AÇILIYOR…

Geri

OTEL ÇAMLIDERE AÇILIYOR…

21 Kasım 2016

Başkan Caner Can Bir ilke daha imza atarak Yılların sorununu çözüme kavuşturuyor…
Uzun yıllardır Çamlıdere’nin en büyük sorunu olan konaklama sorununu Başkanımızın gayretleriyle çözüme kavuşuyor.
Çamlıdere’nin turizme açılmasıyla birlikte ilçemizi ziyaret eden misafirlerimizin konaklama sorunu ile karşılaşmalarından kaynaklanan sorunlar çözüme kavuşuyor ve konaklamalı ziyaretler haline dönüşüyor.
İlçemizin E-5 karayolu istikametinden girişinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fenişleri Şefliği arkasında bulunan ve Belediyemiz tarafından büyük çabalar gösterilerek alınan eski Ahmet Yazıcıoğlu Pansiyonu Belediye Başkanımız H.Caner Can’ın büyük çabaları sonucunda “OTEL ÇAMLIDERE” oluyor.
Resmi işlemleri tamamlanan, Restorasyon ve iç mimari dönüşüm çalışmaları başlayan Otel Projemiz 30 içinde hizmete açılmış olacak. 25 oda ve 80 yatak kapasiteli olan Otelimiz içerisinde grup toplantılarına da hitap edecek şekilde 60 kişilik seminer salonu bulunacak.
“OTEL ÇAMLIDERE” Projesinin içerisinde ayrıca Milli Eğitime Bağlı Okulların ve Özel Okullarında kamp faaliyetlerinde kullanabilmeleri için etüt ve ders çalışma alanları oluşturulacak. Ayrıca sportif faaliyetlerde de kullanılabilmesi için futbol ve basketbol kulüplerine kamp olanağı sunarken, açık ve kapalı spor kompleksi tesislerinden de faydalanabilecekler.
“OTEL ÇAMLIDERE” grup konaklama ve faaliyetlerinin yanında ilçemizi ziyaret eden aile ve bireysel misafirlerimize de hizmet verecek. Tam pansiyon ve yarım pansiyon olarak konaklama imkânı sunacak olan “OTEL ÇAMLIDERE” misafirlerimizin Çamlıdere ki evi olacak.