ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

OK YAYDAN ÇIKTI BİR KERE…

Geri

OK YAYDAN ÇIKTI BİR KERE…

22 Şubat 2017

HEDEF 12 ÇAMLIDERE PROJESİ İLE ÇAMLIDERE'DE OKÇU YETİŞECEK.

Çamlıdere Belediyesi, Çamlıdere Kaymakamlığı ve Çamlıdere Doğa Dostları Derneği tarafından projelendirilerek başlatılan ve devam ettirilen geleneksel Türk Okçuluğu projesi kapsamında Çamlıdere’de okçu gençler yetiştirilecek.

Projenin fikir ve önderliğini yapan Çamlıdere Doğa Dostları Derneği ve Çamlıdere Belediyesi Proje açılış toplantısı 24 Şubat 2017 saat: 10,00 Çamlıdere Belediyesi Konferans salonunda Belediye Başkanımız H. Caner Can'ın da katılımlarıyla gerçekleştirecek. Çamlıdere Kaymamı Mutlu Köksal ve Çamlıdere Doğa Dostları Derneği Başkanı Barbaros Yılmaz'ında konuşmacı olarak katılacağı toplantının ardından Saat:  14.00 de Çamlıdere Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda  Geleneksel Türk okçuluğu ve  İslam ve Okçuluk konulu konferanslar yapılacaktır. İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca da desteklenen Hedef 12 Geleneksel Türk Okçuluğu projesi açılış konferansında  muhittin Uyanık İslamiyet’ten önce “Geleneksel Türk Okçuluğu” Bilal Hayri Doğan “İslam ve Okçuluk”   konularında konuşmacı olarak katılacaklar.

Geleneksel Türk okçuluğuna destek vermek ve okçuluğu geliştirmek için yapılan projede kapsamında okçular Çamlıdere Aluçdağı Milli parkı alanı içinde yer alan Macera park içerisinde okçuluk sahasında eğitim görecekler.