ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

NEVİN GÖKÇEK ÇAMLIDERE’DE

Geri

NEVİN GÖKÇEK ÇAMLIDERE’DE

18 Ocak 2017

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek beyin değerli eşi Nevin Gökçek ve Ankara Valimiz Ercan Topacan’ın değerli eşi Sevim Topaca, beraberinde Belediye Başkanlarımızın ve İlçe Kaymakamlarının eşleri ile birlikte İlçemizi ziyaret ettiler.

İlçemizde ziyaretleri sırasında Şeyh Ali Semerkandi Külliyesi ve Türbesini de ziyaret eden Nevin Gökçek Hanımefendi ve Sevim Topaca Hanımefendi ziyaretleri sırasında manevi anlar yaşadılar, sırasıyla külliyemiz içerisinde bulunan Emanetler müzesi, Şeyh Ali Semerkandi Müzesi ve Semerkandi evini gezen Nevin Gökçek hanım Çamlıdere’nin bir İnanç, Kültür ve Doğa harikası İlçe olduğunu vurgulayarak İlçeye yapılan yatırımlar ve gerçekleştirilen değişimlerinde memnuniyet verici olduğunu vurguladı.  

Külliye içerisinde bulunan esnafları da ziyaret ederek alışveriş yapan Nevin Gökçek ve Sevim Topaca Hanımefendiler, ziyaret sonrasında külliye esnafının Çay ikramını Çamlıdere manzarası eşliğinde kar üzerinde çay içerek esnaf ile sohbet ettiler. Ziyaretleri sonrasında Semerkandi konağına geçerek ilçe kaymakamlarının eşleri ile kısa bir toplantı yapan Nevin Gökçek Hanımefendi daha sonrasında ilçemizden ayrıldılar.