ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

LİDERİ SARSTIK AMA DEVİREMEDİK...

Geri

LİDERİ SARSTIK AMA DEVİREMEDİK…

7 Şubat 2017

Çamlıdere Spor Lideri Sarstı ama deviremedi ...

Bu sezon ligin üst sırasında ki takımlara karşı başarılı sonuçlar alan fakat son sırasındaki takımlara beklenmedik puanlar veren Çamlıdere Spor, yine geleneğini bozmadı ve ligin lideri Onbirateş karşısında güzel bir oyun ortaya koydu. Belki maç berabere bitti ama oynanan futbol taraflı tarafsız herkesin taktirini topladı.

İLK DEVRE ÇAMLIDERE SPOR ÜSTÜNLÜĞÜYLE GEÇTİ

Maça iyi başlayan ve rakibine oyununu kabul ettiren Yeşil Beyazlı temsilcimiz Ahmet Pekasil’in golü ile öne geçti. 7.dakikada takımın en tecrübeli isimlerinden Sedat Kabak, sağ çaprazdan ceza sahası içine hızlı bir koşu yapan Ahmet Pekasil’in önüne güzel bir ara pası attı. Ahmet Pekasil orta yapmayı düşünürken önündeki defans oyuncusuna geçerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda top ağlara gitti ve takımını öne geçirdi.

Oyunun diğer bölümünde karşılıklı ataklar şeklinde geçse de ilk devreyi Çamlıdere Spor 1-0 önde kapattı.

ONBİRATEŞ İKİNCİ DEVREYE HIZLI BAŞLADI

İkinci devre başlar başlamaz oyuna yeni dahil olan Erdem Ünal ofsayt diye duran defansın arkasına sarkarak golünü attı. 47.dakikada Savaş Budak çizgi halindeki defansın arkasına güzel bir ara pası attı. Çamlıdere Spor defansı ofsayt diye duraksayınca kaleciyle burun buruna kalan Erdem Ünal kalecinin solundan topu ağlara gönderdi.

MAÇ BERABERLİKLE SONA ERDİ

İkinci golden sonra karşılıklı ataklar olsa da maçta başka gol olmadı ve her iki takımla birer puanla yetindi.

MAÇ KADROLARI

ÇAMLIDERE SPOR: Temel Can Atacan, Ahmet Pekasil, Erhan Yenipazar, Ethem Solmaz, Alpay Polat, Mert Çetin, Sedat Kabak,Hasan Karakurt, Baki Kahraman, Hakan Can, Furkan Bozkurt

YEDEKLER: Gani Koçak, Rıza Olcay, Furkan Gültekin, Onur Karaahmetoğlu, Salih Erdoğan, Berkay Hızarcı, Ahmet Cem Doğru

Antrenör: Musa Erdoğan

ONBİRATEŞ: Lütfi Emrah Kiriş, Onur Erdek, Ömer Faruk Altun, Ümit Atasoy, Serkan Duman, Yasin Canberk, Yaslıoğlu, Ümit Karaş, İbrahim Ethem Cansız, Eray Uzun, Nurettin Efecan Akçay, Savaş Budak

YEDEKLER: Sercan Han, Ümitcan Coşan, Erdem Ünal

Antrenör: Hikmet Kocaman