ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

KANAL A EKRANLARINDA ÇAMLIDERE...

Geri

KANAL A EKRANLARINDA ÇAMLIDERE RÜZGÂRI ESTİ…

22 Ocak 2017

Çamlıdere yine reyting rekorları kırdı Kanal A - Televizyonu Gezelim Tozalım programı Çamlıdere 2, inci bölümünün yayın sırasında izlenme rekoru kırdı sık sık reklam arası verdi....

KANAL-A- Televizyonu gezelim tozalım programı GAFUR UZUNER’ in çekimlerini tamamladığı Çamlıdere programının 2, inci bölümü 22 OCAK 2017 Saat 21.15’de yayınlandı ve reytingleri alt üst etti.


Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde ilçemizde program çekimi yapan KANAL A Ekranlarının vazgeçilmez program yapımcısı GAFUR UZUNER’ in yapmış olduğu GEZELİM TOZALIM programında yayınlandı ve yine izlenme rekoru kırdı.


Başkanımız H. Caner Can, izlenme rekoru kıran GEZELİM TOZALIM programının yayınlamasıyla Başta Çamlıdere’li hemşerilerimiz olmak üzere tüm Türkiye’ye teşekkür etti ve sözlerine şöyle devam etti. 


Çamlıdere’miz büyük bir değişimin içine girmiştir bu günlere kolay gelmedik, çok zor günlerden geçtik ama Allah'a şükürler olsun başardık. Daha önümüzde yapılacak çok işimiz var bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Çamlıdere’li hemşerilerime ekip arkadaşlarıma ve bugün televizyonları başında ilçemizin tanıtımını izleyerek bizi yalnız bırakmayan tüm Türkiye’ye huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum dedi.