ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

KAMP SEVERLER ÇAMLIDERE' Yİ Zİ...

Geri

KAMP SEVERLER ÇAMLIDERE' Yİ ZİYARET ETTİ...

4 Haziran 2018

Ankara'daki doğaseverlerin sık sık kaçış noktası olarak bilinen Çamlıdere, www.kampyerleri.org

 ve Geyik kafası Outdoor ekibini ağırladı. Çamlıdere Gölpark Restoran’da, Macera Park Çamlıdere’de ve Aluçdağı Milli Parkı’nda bir takım incelemelerde bulunan www.kampyerleri.org

 kurucusu Niyazi Solak, bayramdan sonra Çamlıdere’de yüzlerce kişilik bir kamp düzenleyeceklerini belirtti. Hem doğal hem de tarihi güzellikleriyle ön plana çıkan Çamlıdere’nin önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Niyazi Solak doğaseverlerin Çamlıdere’yi mutlaka ziyaret etmeleri gerektiğini vurguladı.
Türkiye’nin hemen hemen her yerini gezen ve aynı zamanda @kampyeri blogunun kurucusu olan Niyazi Solak, Türkiye’deki Macera Park sayısının azlığına dikkat çekerek Macera Park Çamlıdere’nin Ankaralı doğaseverler için büyük bir nimet olduğunu ifade etti.
Aluçdağı Milli Parkı sınırları içerisinde bulunan Macera Park Çamlıdere’yi ziyaret eden Geyikkafası Outdoor kurucusu Mustafa Kaptan, “Ankara’da böyle bir Macera Park’a ihtiyaç vardı ve uzun çalışmalar sonucunda tamamlandı. Bayramdan hemen sonra Macera Park Çamlıdere’de ve Aluçdağı’nın ormanları içerisinde güzel bir kamp düzenleyeceğiz. Sadece Ankara’daki doğaseverleri değil aynı zamanda çevre illerdeki doğaseverleri de kampımıza bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.
www.kampyerleri.org

 

 ekibinden Serdar Demirezer, Yakup Kaplan ve Nevzat Can Altınışık ise Macera Park Çamlıdere’yi çok iyi bulduklarını belirterek çalışanların müşterilere aile samimiyetiyle yaklaştıklarını ve hizmetlerinin çok kaliteli olduğu ifade etti.
www.kampyerleri.org

 

 ve Geyikkafası Outdoor; Temmuz’un 1. Veya 2. Haftası gibi Aluçdağı Milli Parkı sınırları içerisinde bulunan Macera Park Çamlıdere’de kamp düzenleyecek. Tüm doğaseverleri kamplarına davet ettiklerini söyleyen Niyazi Solak; “Aluçdağı ve Macera Park Çamlıdere, mutlaka kısa zaman içerisinde herkes tarafından ziyaret edilmelidir. Doğayla ve macerayla iç içe bir tatil yapmak istiyorsanız Macera Park Çamlıdere tam size göre. Mutlaka bu fırsatı değerlendirmelisiniz.” dedi.
Çamlıdere ziyaretlerinde ilçe merkezindeki müzeleri de ziyaret eden grup üyeleri İlçenin doğasının yanında kültür olarak da ön plana çıktığını ve gerçekten saklı bir cennet olduğunu vurguladılar.