ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

İZCİLERİN TERCİHİ’DE ÇAMLIDERE...

Geri

İZCİLERİN TERCİHİ’DE ÇAMLIDERE…

23 Ocak 2017

Türkiye İzciler Federasyonu’na bağlı Batıkent Gençlik ve Spor Kulübü istiklal izci gurubu izcileri otel Çamlıdere de kampa girdiler…

Kamp için ilçemizi tercih eden Batıkent Gençlik ve Spor Kulübü İstiklal İzci üyeleri ilçe merkezimizi ziyaretle kamplarına başladılar, Otel Çamlıdere’de kampa giren izciler şehir merkezi turu yaparak ilçemizi tanıdılar. İlçe turu sonrasında Şeyh Ali Semerkandi Külliyesi ve Türbesini ziyaret eden izciler Emanetler Müzesi, 650 yıllık Anıt Ağaç, Semerkandi Evi Müzesi ve Şehy Ali Semerkandi Müzesini gezdiler.

Müze gezilerinin ardından Başkanımızı ziyaret eden izci grubu Başkanımıza İzci fuları hediye ederek Başkanımızı İstiklal izci grubu üyesi yaptılar. Başkanımız ziyaretlerinden memnuniyetini dile getirerek izci gençlere kitap ve kalem hediye etti. Kamp için ilçemizi tercih eden izci grubuna teşekkür ederek bundan sonraki faaliyet ve kamplarında ilçemizin kamp bölgelerinden faydalanabileceklerinin de müjdesini verdi.

Bir haftalık kamp süresince ilçemizde bulunacak olan izci grubu yarın kar üzerinde temel eğitim ve karda dışarda hayatı idame ettirme eğitimleri ile kamplarına başlamış olacak.