ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

İŞTE ÇAMLIDERE RUHU, İŞTE ÇAML...

Geri

İŞTE ÇAMLIDERE RUHU, İŞTE ÇAMLIDERE BU!

27 Haziran 2017

Ramazan Bayramında, 4 günlük Bayram Tatilini geçirmek için ilçemize gelen Hemşerilerimiz ve misafirlerimiz bütün alışverişlerini İlçemiz esnafından yaptılar.

Çamlıdereli ruhu başka bir şeye benzemez, 4 günlük Bayram tatilini ve Ramazan Bayramını Çamlıdere’de geçirmek ve kutlamak için Ankara ve diğer şehirlerden İlçemize gelen Hemşerilerimiz ve misafirlerimiz Ramazan Bayramı ve tatil ihtiyaçlarını, alışverişlerini İlçemiz esnafından alışveriş yaparak büyük bir Çamlıderelilik ruhu göstermişlerdir.

Ankara’dan ve Ankara’nın büyük A.V.M ( Alışveriş Merkezlerinden ) ihtiyaçlarını ve alışverişlerini yapmadan ilçemize gelerek Çamlıdere esnafından alışverişlerini yapan hemşerilerimiz ve misafirlerimiz Çamlıdere esnafı kazansın düşüncesinde bulunmuşlar ve büyük bir Çamlıderelilik ruhu göstermişlerdir.

Hemşerilerimin ve Misafirlerimizin bu davranışlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum, bundan sonraki bayramlarımızda ve Çamlıdere’yi her ziyaretlerinde aynı davranışta bulunmalarını ve aynı şekilde hassasiyetlerini göstermelerini rica ediyorum.

ÇAMLIDERE ESNAFININ DİKKATİNE!

İlçemize gelen Hemşerilerimize ve misafirlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden, tatlı dil, güler yüzünüzden, ürünlerinizdeki kalite ve fiyat uygunluğunuzdan dolayı, ayrıca dükkânlarınızın ve teşhir merkezlerinizin çevre ve vitrinlerinizin temizliğindeki duyarlılığınızdan dolayı teşekkür eder, bir turizm ilçesi olduğumuzu daima hatırlamanızı rica ederek bu duyarlılıklarınızın devam etmesini rica ederim.

“Unutmayın ki İlçemizi ziyaret eden misafirlerimiz bizlerin, hem misafiri hem kazanç kapımızdır”

 

 

H.Caner Can

Çamlıdere Belediye Başkanı