ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

İLK DOĞA (TREKKİNG) YÜRÜYÜŞÜ G...

Geri

İLK DOĞA (TREKKİNG) YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİ…

8 Kasım 2016

Kafkas doğa sporları topluluğu (KAFDOST) İlçemizde ilk Doğa Yürüyüşünü bugün yaptı
Çamlıdere Belediyesi tarafından projelendirilip Turizm Bakanlığı İl Kültür Müdürlüğü tarafından proje onayı verilen Çamlıdere doğa ve Trekking yürüyüş sporları için belirlenen 17 yürüyüş parkurunun yön belirleme levhaları dikim çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilk resmi doğa ( Trekking ) yürüyüşü ilçemizde yapıldı.
Ülkemizin Saklı Cenneti Çamlıdere sadece kültür, inanç, yayla, kırsal turizm alanında değil doğa ve Trekking yürüyüş sporları alanında da turizm ilçesi oluyor. Turizm Bakanlığı İl Kültür Müdürlüğü İle Birlikte Yürüttüğümüz Doğa ve dağcılık Turizmine yönelik Projelerimiz ilk meyvelerini vermeye başladı…
Kafkas doğa sporları topluluğu (KAFDOST) İlçemizde ilk Doğa Yürüyüşünü bugün yaptı. Muhteşem Kar manzarası eşliğinde, Aluçdağı Milli Parkından Başlayan Doğa Yürüyüşü Çamlıdere Yaylası, Tepebaşı eteğinden yalcıaluç mevkiine oradan da Çamlıdere Seyir tepesine 17 Km lik İlk Parkurlarını tamamlayarak İlçemizde ilk Doğa ( Trekking ) Yürüyüşlerini yaptılar. Grup başkanı Yalçın Erdoğan’ın ve Rehber Yusuf Esim’in eşliğinde yapılan doğa yürüyüşüne 20 kişilik bir grup katıldı.
Doğa Yürüyüşü sonunda seyir terasından ilçemizin eşsiz güzelliğini seyir eden grup manzara eşliğinde fotoğraf çektirdiler, parkur sonrasında ilçemizde müzelerimizi gezerek alış verişte yapan ( KASDOST) üyeleri, Çamlıdere’yi çok beğendiklerini ve en kısa zamanda tekrar bir yürüyüş organizasyonu daha yapacaklarını da dile getirdiler.