ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

İLÇE KAYMAKAMIMIZ AYDIN ERDOĞA...

Geri

İLÇE KAYMAKAMIMIZ AYDIN ERDOĞAN’A ANLAMLI VEDA YEMEĞİ…

19 Kasım 2016

İLÇE KAYMAKAMIMIZ AYDIN ERDOĞAN’A ANLAMLI VEDA YEMEĞİ…

Çamlıdere’de 6 yıldır görevde bulunan ilçe kaymamı Aydın Erdoğan İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 1 Aralık 2016 tarihinde yayımlanan kararname ile Konya Seydişehir kaymakamlığına atandı. Çamlıdere ilçesinde görevde bulunduğu süre içerisinde hem ilçe halkı ile gerek,ilçe bürokratları ile gerekse seçilmiş kişilerle uyum içinde çalışması üretkenliği ve Çamlıdere’nin gelişmesi için yaptığı çalışmalarla ilçe halkının gönlünü kazanan kaymakam Erdoğan Konya ili Seydişehir ilçesine atanmasından sonra Çamlıdere Belediye Başkanımız anlamlı bir Veda Yemeği tertip etti.

Yayla Göl Park Restoranda düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanımız H. Caner Can, İlçe idari amirleri,ilçe mahalle Muhtarları,Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Yönetim Kurulları ve halk katıldı.

Düzenlenen yemekte Konuşan İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan Çamlıdere’ye geldiği günden bugüne kadar İlçe halkını ve Çamlıdere’yi çok sevdiğini Çamlıdere’nin çok ayrıcalıklı bir ilçe olduğunu vurgulayarak Sözlerine şöyle devam etti “ Çamlıdere ile o kadar güzel ve çok kaynaştım ki artık kendimi Çamlıdere’li gibi hissediyorum bende sizlerden biri olmuştum yeni görev yerimde kapım hepinize açık sizlerden tek ricam bu cennet köşesine sahip çıkın ve bu çalışkan başkanımıza destek olun” dedi. Kaymakam Erdoğan’dan sonra söz alan Belediye Başkanımız H. Caner Can ise altı yıl boyunca çok uyum içinde çalıştıklarını dile getirdi ve “ biz sayın kaymakamımızla sadece uyum içinde çalışmadık biz onunla birçok iş başardık Sağ olsun ilçemize geldiği günden bugüne kadar Çamlıdere için çalıştı. İlçemize verdiği hizmet için kendisine çok teşekkür ediyorum biz Seydişehir’e bir kaymakam göndermiyoruz biz kardeşimizi gönderiyoruz yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum.” Dedi

Belediye Başkanımız konuşmasının ardın dan İlçe Kaymakamımız Aydın Erdoğan ilçe halkımızla vedalaşarak veda yemeği sona erdi.