ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

GOOGLE’ IN YANLIŞI İÇİN EL ELE...

Geri

GOOGLE’ IN YANLIŞI İÇİN EL ELE VERELİM…

15 Şubat 2017

Çamlıdere İlçemizin sosyal medya paylaşım sitelerinde ( Facebook, Twitter, Instagram ) gibi sitelerde yer bildirimi yapıldığında maalesef Çamlıdere, Bolu İli ne bağlı görünmektedir. Bu hatanın düzeltilmesi için Belediye Başkanlığımızca gerekli girişimler ve müracaatları daha önce yapmış ve masa üstü kablolu internet bağlantılarında bu hatanın düzeltilmesini sağlamış bulunmaktayız. Ama mobil uygulamalar (cep Telefonu, Tablet )  kablosuz veri bağlantıları ile yapılan yer bildirimleri halen ilçemizi Bolu İline bağlı olarak göstermektedir.

Bu hatanın da düzeltilmesi için Belediye Başkanlığımızca yine gerekli müracaatlar yapılmıştır, fakat müracaatımızın hızlı bir şekilde dikkate alınması ve sorunun kısa sürede çözüme kavuşması için değerli hemşerilerimizin ve Çamlıdere ilçemize ait facebook sayfası olan moderatör arkadaşlarımızın konuyla ilgili facebook sayfalarının sorun bildir kısmından müracaat ederek sorunu bildirmeniz ve Google My Business’a mail ile müracaat ederek çözümün hızlanmasını sağlayabiliriz. İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederiz. Konuyla ilgili Belediyemiz Basın Yayın Biriminden detaylı Bilgi alabilirsiniz.

MÜRACAATI NASIL YAPACAKSINIZ:

1 )          Şahsi Facebook sayfanızdan ayarlar kısmına girip sorun bildir butonunu tıklayıp açılan sayfada sorunu yazarak bildireceksiniz. ( Çamlıdere’nin bir Ankara ilçesi olduğunu Bolu ile bir ilgisi olmadığını yazarak şuan yer bildirimlerinde Bolu sınırları içinde olarak göründüğünü yazıp sorunun düzeltilmesini isteyeceksiniz)

2)           Google My Business sayfasına girerek işletmenizi dünyaya gösterin kısmından gerekli bilgileri doldurup ( sorulan sorulara cevap vererek ) müracaat yapacaksınız sorunumuzu mail yolu ile Google my business sayfasına bildireceksiniz…

3 )          Şahsi veya kurum ve kurumsal olarak BİMER VE CİMER Sayfalarına mail atarak sorunumuzu bildirerek çözülmesini talep edebiliriz...

UNUTMAYALIM Kİ NE KADAR ÇOK MÜRACAAT EDERSEK SORUNUMUZ O KADAR ÇABUK ÇÖZÜME KAVUŞACAKTIR.