ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

FERİDUN KUNAK HOCA ÇAMLIDERE’D...

Geri

FERİDUN KUNAK HOCA ÇAMLIDERE’DE

11 Kasım 2016

KANAL 7 Ekranlarının vazgeçilmez program yapımcısı Op. Dr. Feridun Kunak Çamlıdere ilçemizde program çekimleri yaptı.


Program saatinde izleyicilerini kanal 7 ekranlarına kilitleyen sağlıklı yaşam için nasıl yaşamamız gerektiğini en ince noktasına kadar anlatan, esprili anlayışı, program yapımcılığı ve televizyonculuk anlayışına yeni bir bakış açısı getiren, son zamanların gözde program yapımcısı ve sunucu, Op. Dr. Feridun Kunak kendi Hazırlayıp Sunduğu “Dr. Feridun Kunak Show ” Programının çekimlerini yapmak için İlçemizi tercih etti.
Ulusal Basın Çamlıdere’ye duyarsız kalamıyor. Yapılan hizmet, proje ve yatırımların sonunda meyveleri alınmaya başlandı.
Seçildiği günden bugüne kadar ilçemize yaptığı yatırım ve projelerin yanı sıra sürekli ilçemizi ulusal basında tanıtan ve Çamlıdere’yi hak ettiği noktaya ulaştırabilmek için çaba gösteren Belediye Başkanımız H.Caner Can bir kez daha ilçemizi görsel televizyon ekranlarına taşıyor.
Son yıllarda yapılan yatırımların ve ilçemiz için temeli atılan eserlerin tek, tek hizmete açılmasıyla bütün Türkiye’nin dikkatini çeken Çamlıdere, Yeni Türkiye’nin Yeni Çamlıdere’si olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor. Diğer ilçelerden farklı olarak Doğa Turizmi, İnanç Turizmi, Yayla Turizmi ve açılan müzeleri ile Kültür Turizminde öne çıkan ilçemiz çok yakın zamanda Termal Turizmiyle de bir kez daha gündeme oturacağının sinyallerini şimdiden vermeye başladı. Ulusal basın tarafından sürekli takip edilen ve gündeme getirilen ilçemiz bugünde KANAL – 7 Televizyonu “Dr. Feridun Kunak Show” Programı çekimlerine ev sahipliği yaptı.