ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ESNAF DÜKKÂN TABELALARI VE RES...

Geri

ESNAF DÜKKÂN TABELALARI VE RESTORASYON ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR…

7 Haziran 2017

ÇAMLIDERE ESNAFI YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR…

Turizm ilçesi olma yolunda emin adımların atıldığı ilçemizde, ilçe esnafımızın dükkân dış cephe ve tabelaları tek tip yeni görünümüne kavuşuyor.

Belediyemiz hizmetleri arasında olan ve İlçe Esnafımızın dükkân, dış cephelerinin ve tabelalarının görünümlerini görsel olarak daha etkili ve aslına uygun bir şekilde yapılması için başlatılan restorasyon çalışması büyük ölçüde tamamlandı.

Turizmde örnek ilçe olma yolunda ilerleyen, yapılan köklü değişikliklerle ve yatırımlarla yeni Çamlıdere olma yolunda emin adımlar atılan ilçemizde. Esnaf dükkânları dış cepheleri ve tabelaları tek tip ve yeni görünümüne kavuşuyor.

İlçemizi Turizm ilçesi yapma yolunda Seçildiği günden bugüne kadar birçok projeye imza atarak ilçemize sayısız eser kazandıran Belediye Başkanımız H.Caner Can Çamlıdere ilçemizin gerçek tarihi ve kültür yapısını yansıtabilmesi için esnaf dükkânlarının dış cephe ve tabelalarında değişiklik yaparak bütün esnafın tabelalarını tek tip yaptırıyor. Çalışmaları başladığı günden bugüne kadar hızlı bir şekilde ilerleyen çalışmada birçok esnafın tabelasına tek tip tabela görünüm kazandırıldı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra cumhuriyet Caddesi üzerindeki esnafımızın dükkân tabelaları ve dış cephe giydirmeleriyle yeni görünümlerine kavuşmuş olacak.