ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

EĞİTİMİN YENİ YÜZÜNDEN ÖRNEK E...

Geri

EĞİTİMİN YENİ YÜZÜNDEN ÖRNEK EĞİTİM ÇALIŞMALARI…

11 Ocak 2017

İlçemizde Anadolu Lisesi(Genel Lise) ve Meslek Lisesi okul türlerinde eğitim veren tek kurum olan Çok Programlı Anadolu Lisesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında örnek okul olma yolunda ilerliyor…

Değişen ve yenilenen eğitim anlayışıyla ve güçlü idari kadrosuyla ilçemize hizmet veren okulumuzda, Belediye Başkanımız H. Caner Can’ın da destekleriyle kaliteyi arttıracak pek çok çalışma yürütülmeye başlandı. Okulumuza yapmış olduğumuz ziyarette bu yıl itibariyle okulumuzun gerek fiziki şartlarında yapılan iyileştirmeleri gerekse de yürütülen öğrenci merkezli eğitim faaliyetlerini yerinde görme fırsatımız oldu.

Dijital Duyuru Panosundan üniversite kampüslerini andıran Kütüphanesine, sınıflara kurulan internet bağlantılı Akıllı Ders Tahtalarından Üniversite Gezilerine kadar yapılan pek çok çalışma ile eğitimde yeni bir dönem açıldığı ve öğrenci başarısının arttırılmasının hedeflendiği anlaşılmaktadır.

Bununla birlikte okul bünyesinde başlatılan İyilik Kartı Projesi kapsamında öğrencilerin örnek davranışlar göstermeleri ve Genel Tarama Sınavları ile de öğrenciler arasında tatlı bir rekabet oluşturularak öğrenci başarısını arttırmayı hedefledikleri anlaşılmaktadır. Bu çalışmalarla öğrencilerimizi hayata hazırlayan okul idaresi ve öğretmenleri; “Yürütmüş oldukları bu tarzda birçok proje ile öğrencilerin başarısının yanında merhamet ve iyilik duygularının da geliştiğini vurgulayarak Çamlıdere Çok Programlı Anadolu Lisesi’nin eğitimde kalite anlayışından sapmadan yoluna devam edeceğini” belirttiler.