ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

DOĞA VE YABAN HAYATI MÜZESİNİN...

Geri

DOĞA VE YABAN HAYATI MÜZESİNİN TANITIMI BAŞLADI…

8 Kasım 2016

ÇAMLIDERE'NİN TÜRKİYE'YE MUCİZESİ OLAN DOĞA VE HAYVAN MÜZEMİZ DÜNYAYA AÇILIYOR...
Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Çamlıdere Doğa ve Yaban hayatı Hayvan Müzesi Projesinin tanıtım toplantısı yapıldı. Belediye Konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Caner Can, İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, daire amirleri ve projenin paydaşları katıldı.
Doğal çevreye duyarlı bir proje olarak uygulanan Doğa ve Hayvan Müzesi içerisinde Çamlıdere doğasının doğaçlama görüntüleri ve Çamlıdere doğasında yaşayan Yaban Hayvanlarının Taknif edilmiş dondurulmuş halleri sergileniyor. Türkiye’de bir ilk olan Dünyada ise sayılı projeler arasında olan Çamlıdere Doğa ve Hayvan müzesi tanıtım toplantısının yapılmasıyla birlikte tanıtım startı verildi. Hazırlanan tanıtım materyalleri{broşür, afiş, kitapçık ve kataloglar } katılımcılara dağıtılırken halka ve turizm firmalarına da dağıtımı planlandı.
Üniversiteler başta olmak üzere birçok okul ve eğitim kuruluşlarının da tanıtım planına alındığı toplantıda Üniversite ve eğitim kurumlarının araştırma komisyonları ile de irtibat sağlanması konusunda fikir birliğine varıldı. Çamlıdere doğa ve yaban hayatı hayvan müzesi Projesi tanıtım toplantısının sonunda katılımcılara ikramlar ve projeye ilişkin çeşitli tanıtım materyalleri verildi.