ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

DAĞKUZUÖREN KÖYÜNDEN ZEYTİN DA...

Geri

DAĞKUZUÖREN KÖYÜNDEN ZEYTİN DALI OPERASYONUNA FETİH SURELİ DESTEK...

27 Ocak 2018

Zeytin dalı operasyonu ile Aferinde olan askerlerimize destek olmak ve unutmadıklarını anımsat amacı ile Dağkuzuören köyü kuzey mahallesinde yatsı namazından sonra fetih suresi ve mevlit okutularak dualarla destek olundu.
Dağkuzuören köyü Derneği tarafından yapılan programa Çamlıdere Belediye Başkanı H. Caner Can, Jandarma Bölük Komutanı Onur Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek, Belediye Meclis Üyeleri Arif Ekiciler,Ömer Gündoğan,Davut Atasever,ASKİ Çamlıdere Şube Müdürü Mustafa Karakaya, Köy ve Mahalle Muhtarları, ÇADEF ( Çamlıdere Dernekler Federasyonu) Kurucu Genel Başkanı Ahmet Çiçekçi Çamlıdere Köyleri Dernek Başkanları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır sözü ile her seferinde vatanın ve milletin yanında olduklarını belli eden. Geçtiğimiz yıllarda 15 Temmuz hain darbe girişimine köy meydanında Demokrasi nöbeti tutarak tepki veren, Çamlıdere Dağkuzuören Köylülerinden şimdide Ülkemizin Zeytin dalı operasyonu ve Afrin şehitleri için yatsı namazından sonra mevlit-i şerif ve fetih suresi okutularak dualar edilerek Fernene Gecesi Yapılarak Sohbette Bulunuldu.