ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

CİTTA SLOW ÜYELİĞİMİZİN ÜYELİK...

Geri

CİTTA SLOW ÜYELİĞİMİZİN ÜYELİK SÜRECİNDE ÜÇÜNCÜ AŞAMA TAMAMLANDI...

10 Kasım 2018

Çamlıdere Belediyesi olarak Seferihisar İlçesine yaptığımız Citta Slow (sessiz şehir ) üyelik ziyaretimizin son gününde Seferihisar Çocuk Belediyesini tarımsal kalkınma kooperatifleri satış merkezlerini, Seferihisar anı merkezini, tohum takas ve satış merkezini, kaleiçi turizm yatırım bölgelerini ziyaret ettik.

Ziyaretimizden memnuniyetlerini dile getiren Seferihisar halkı Çamlıdere ilçesininde Citta Slow üyesi olarak görmekten mutluluk duyacaklarını dile getirerek ziyaretimizden memnuniyetlerini dile getirdiler.

Citta Slow üyeliğimiz için Çamlıdere olarak üzerimize düşeni yaparak gerekli girişim ve projelerimizi sunarak ziyaretimizi tamamladık ve aralık ayının ilk haftası 2018 tarihine Citta Slow birlik başkanı ve üyelerinin İlçemizi ziyaret etmeleri için sözünü aldık inşallah üyeliğimizin sözü ile Çamlıdere'mize dönüyoruz.

Ziyaretimiz boyunca bize rehberlik yapan ve Çamlıdere üyelik sürecini yürüten Seferihisar Belediyesi Citta Slow sorumlusu Candaş Balta ve gezimize eşlik eden diğer arkadaşlara Belediye Başkanım H. Caner Can ve Çamlıdere halkı adına teşekkürlerimizi sunarız.