ÇANKAYALI HANIMLAR BAHARI ÇAML...

ÇANKAYALI HANIMLAR BAHARI ÇAMLIDERE’DE KARŞILADI

23 Mart 2017

“Saklı Cennet Çamlıdere Turizm sezonu bu yıl erken açtı.”

Büyükşehir Belediyesi Çankaya Hanımlar Lokali üyeleri ilçemize yaptıkları ziyarette Çamlıdere’nin Saklı Kalmış bir cennet olduğunu vurgulayarak şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Semerkandi Külliyesi ve türbesinden başlayan ziyaretleri başkanımızın Semerkandi Müzesinde misafirlerimizi karşılamasıyla devam etti, yaptığı hizmetlerden ve yatırımlardan dolayı Başkanımıza teşekkür eden Çankaya Hanımlar Lokali üyeleri, Başkanımızı makamında ziyaretleri sırasında da ilginç anlar yaşadılar.

Çamlıdere’yi umduklarından çok daha farklı bulduklarını ifade eden grup üyeleri, kültürel değerlerin ve doğal güzelliklerin mutlaka görülmesi gerektiğini ifade ederek en kısa zamanda tekrar ilçemizi ziyaret edeceklerini dile getirdiler.