ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE’YE ANKARA’NIN İLK, T...

Geri

ÇAMLIDERE’YE ANKARA’NIN İLK, TÜRKİYE'NİN EN FARKLI MACERA PARKI YAPILIYOR…

21 Kasım 2016

ANKARA'NIN İLK MACERA PARKI ÇAMLIDERE'YE KURULUYOR...
Aluçdağı Milli Parkına Kurulan Macera parkın yapımında son aşamaya gelindi. Yapımına kısa bir süre önce başlanılan ve hızla devam eden macera parkın yapım çalışmaların da son parkurlar oluşturuluyor.
Toplamda 10,000 m2 alan üzerine kurulacak olan macera parkta dev salıncak, tırmanma duvarı, ip merdiven ve ağaçlar arasında yerden 4 metre yükseklikte geçişler sağlayacak ip parkurları, Zipline, Postacı yürüyüşü, İp tırmanma, Trapez, Yatay yaşam hattı, Tatteravelli yerden 4 m yükseklikte, asma köprü ve daha birçok farklı oyun ve etkinlik bulunacak. İçerisinde büyükler için ve çocuklar için oyun alanlarının olacağı macera parkta çocuklar için birde survivor parkuru yer alacak.
Macera park alanı yanında bulunan paıntball oyun sahası ise ayrı bir özellik kazandıracak. Aluçdağı Milli Parkı alanı içinde yer alan paıntball oyun alanın yapımı tamamlanarak hizmete girerken misafirlerimiz Aluçdağı Milli Parkı içinde sadece piknik yapmakla kalmayıp istedikleri her alanda da faaliyet ve eğlencenin tadını çıkartabilecekler.
Ankara Kalkınma Ajansı tarafından proje olarak desteklenen ve Çamlıdere Belediyesi tarafından projelendirilip çalışması başlatılan macera parkın yapımında son parkurlar oluşturuluyor. Kısa bir süre içinde tamamlanacak olan macera parka talep ve ilginin yoğun olması beklenirken Ankara ve ilçelerinde kurulacak olan ilk macera park olma özelliğine de sahip olacak.