ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERELİ HEMŞERİMİZİN “ÇAML...

Geri

ÇAMLIDERELİ HEMŞERİMİZİN “ÇAMLIDERE’DE BİR MÜRŞİT” KİTABI ÇIKTI…

27 Mart 2017

Osmansin köyünden Ali Küçük isimli bir hemşerimizin hazırlayıp yazdığı “Çamlıdere’de Bir Mürşit” isimli kitap satışa sunuldu.

Şeyh Ali Semerkandi Hz. ‘nin hayatını özetleyen bir kitap daha yayın hayatına girdi. Çamlıdere Osmansin Köyünden Ali Küçük isimli Hemşerimizin Oğlu ve kızlarıyla birlikte araştırmalar yaparak hazırladığı "Çamlıdere’de Bir Mürşit ( Şeyh Ali Semerkandi ) isimli Kitap Dalazlar Yayın evi tarafından baskısı tamamlanarak satışa sunuldu.

Osmansin Köyünden Ali Küçük isimli hemşerimizin yazdığı Kitap’ı oğlu Muhammed Raşit Küçük ve Kızı İlknur Yaşar tarafından Belediye Başkanımız H. Caner Can’a hediye ettiler. Başkanımız H. Caner Can, Çamlıdere’li hemşerimizin Manevi değerimiz ve ilçemizin manevi mimarı Şeyh Ali Semerkandi Hz. nin Kitabını Çamlıdere’li biri tarafından hazırlanmasının gurur verici bir olay olduğunu belirterek. “Ali bey ve çocuklarına teşekkür ediyorum. Bu tür çalışmaların devamını kendilerinden ve hemşerilerimizden bekliyoruz” dedi.

Baştan sonra en ince detaylar gözetilerek kaynaklar doğrultusunda yapılan araştırmalar ile hazırlanan Çamlıdere’de Bir Mürşit Şeyh Ali Semerkandi Hz. Hayatından kesitleri anlatan kitap, İlçemizin tanıtılması noktasında da büyük önem taşımaktadır. Dalazlar yayın evi tarafından basılan kitabı kitapçılarda bulabilirsiniz…

kitap Satış Hattı : 0505 617 03 15 ( İlknur Yaşar )