ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE’DEN AFRİKA ÜLKELERİN...

Geri

ÇAMLIDERE’DEN AFRİKA ÜLKELERİNE İHRACAAT YAPILIYOR…

27 Nisan 2017

Çamlıdere turizm ilçesi olmasının yanında orman ürünleri ile de ticari piyasada yer alıyor. İlçemiz esnaflarından Eylenoğulları Orman Ürünleri Ltd. Şti. Çamlıdere’den Afrika Ülkelerine orman ürünleri ihracatı yapıyor.
Çamlıdere’nin yoğun ormanlarla kaplı olmasından dolayı Orman ürünleri alanında kendisini ispat eden ilçemiz bu alanda ülke sınırları dışına çıkarak Afrika Ülkelerine ihracat yaparak hem ülke ekonomisine hem de ilçe ekonomisine katkıda bulunuyor.
Eylenoğulları Tic Ltd.Şti Firması yurt dışı ülkelerinden Nijer, Agadez, Akabe, Gombo, başta olmak üzere birçok Afrika ülkesine yaptığı ihracatta Çamlıdere orman ürünlerinin tanıtımını yapmakla kalmayıp İlçemizi de Afrika ülkelerinde Başarıyla temsil ediyor. Yapılan İnşaatlarda ve yapı dekorasyonlarında kullanılan Orman ürünleri Üniversite inşaatları başta olmak üzere, Ülkelerin başkanları ve liderlerinin inşa edilen saraylarında kullanılıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız H. Caner Can ; “Sınırlarını aşarak Afrika Ülkelerine İhracat yapan Eylenoğulları Firmasını canı yürekten tebrik ediyorum. Abdullah Eylenoğlu kardeşimiz, Ticari piyasada Çamlıdere’nin tanıtımını en iyi şekilde yurt dışında yapmaktadır artık ilçemiz Afrika Ülkelerinden başlayarak tüm dünya ya tanıtacağız” dedi.