ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE YEREL YÖNETİMLER ŞUR...

Geri

ÇAMLIDERE YEREL YÖNETİMLER ŞURASINI YAPTI…

4 Mart 2017

"Çamlıdere oluyor marka her gün koşuyor farka"

Çamlıdere Belediyesi Konferans salonunda yapılan şuraya Belediye Başkanımız H. Caner Can, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek, AK Parti İl Başkanlığı Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Davut Erdem, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Yıldırım, Kırsal Kalkınma Dairesi Başkanı Özgür Güven, Çamlıdere Mahalle Muhtarları ve Büyükşehir Belediyesi Birim Müdürleri katıldılar.

Toplantıda Çamlıdere ilçesinin birçok Köyünün Baraj Havzasında olmasından kaynaklanan sorunlar başlat olmak üzere köy yolları içme suyu deposu sorunları, elektrik abonelikleri ve inşaat ruhsatları gibi birçok sorun masaya yatırılarak çözüm önerileri tartışıldı.

Şurada bir konuşma yapan Belediye Başkanımız H. Caner Can “Çamlıdere İlesinin bugüne kadar aldığı hizmetlerin tartışılamayacak kadar çok olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı H. Caner Can Kanayan yaramız olan baraj havzası sorunumuzu da burada tartışarak çözüm önerileri bularak aşacağız ama köylerimize ev yapan arkadaşlarımızda bundan sonra daha dikkat edecekler ve usulüne uygun yapacaklar zaten usulüne uygun olmayana da izin verilmeyecek” dedi.