ÇAMLIDERE YEREL ÜRÜNLERİ MARKA...

ÇAMLIDERE YEREL ÜRÜNLERİ MARKALAŞIYOR.

19 Nisan 2019

Çamlıdere Ekonomik Kalkınma ve Ürün Markalaştırma Projesi Kapanış Toplantısı Yapıldı.

Çamlıdere yerel ürünlerini markalaştırma kapsamında Ankara kalkınma ajansı, Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Çamlıdere Belediyesi ile birlikte yapılan proje kapsamında Çamlıdere’ye ait yerel ürünlerin markalaşarak pazarlanması için yapılan proje de, Çamlıdere çam kolonyası, Çamlıdere balı, Çamlıdere ahşap ürünlerinin de markalaşarak pazarlanması için gerekli girişimler yapılacak. Bu proje kapsamında Çamlıdere’nin yerel ürünleri markalaşmış olacak.

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanımız H. Caner Can Çamlıdere’nin her alanda kendini fazlasıyla ispat ettiğini ve yerel ürünlerinin üretilmesinin ardından artık markalaşma yolunda emin adımlar atmaya başladığını vurguladı.

Aluçdağ Milli Parkı içerisinde birde yerel ürünler teşhir merkezi açılarak yerel ürünlerin teşhir edilmesi de sağlanacak.