ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE TURİZMDE DÜNYA’YA AÇ...

Geri

ÇAMLIDERE TURİZMDE DÜNYA’YA AÇILIYOR…

26 Mart 2017

Travel Expo 2.Uluslararası Ankara Turizm Fuarına katılan ilçemiz Türkiye Turizmine damga vurdu.

Ankara ATO Congresium fuar alanında açılan Travel Expo 2. Ankara Uluslararası Turizm Fuarına katılan ilçemiz tanıtım standı en farklı görsel ve doğa anlatımlı stant olarak ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Türk turizm sektörünün en önemli etkinliklerinden birisi olan Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı, birbirinden renkli etkinlikleri ile tamamlandı. Birbirinden farklı coğrafyalardan katılan ülkeler Çamlıdere tanıtım standımızı ziyaret ederek görülmesi gereken yerler listesine ilçemizi de aldılar.

Türkiye’nin lider turizm firmalarını bir araya getiren Travel Expo Ankara Turizm Fuarı Ankara’dan Diyarbakır’a, Kıbrıs’tan İran’a, Kolombiya’dan Endonezya’ya, kadar tüm turizm bağlantılı firmalar tatil seçeneklerini Ankaralıların ilgisine sunarken Çamlıdere Tanıtım Standımızı da ilgiyle gezerek listelerine eklemeyi unutmadılar.

 

Kültür ve Turizm Bakan yardımcısı Hüseyin Yayman Tarafından açılış kurdelesi kesilerek açılışı yapılan fuara birçok siyasetçi ve bürokrat katıldı. İlçemiz firmalarından “Çamlıdere Doğa, Kamp, Piknik, İzcilik, Organizasyon”, alanında hizmet veren Firmalarımızın açtığı, ‘Çamlıdere Tanıtım Standı’  Fuarın en dikkat çeken ve ilgi gören standı oldu.

 

Çamlıdere Tanıtım Standımızı,  Farklı Coğrafyaların ziyaretçilerinin yansıra Ankara İl Turizm Müdürü, Doğan Acar, Turizm İl Müdür Yardımcısı Hüdaverdi Altıntepe, Ankara Turizm Müdürlüğü Tanıtma Şube Müdürü Kudret Cabılar, Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı, Seçim Aydın, ATO Başkanı Gürsel Baran,  Çamlıdere Belediyesi ve Çamlıdere Kamp Standımızı ziyaret ederek bilgi aldılar. Verdiğimiz bilgiler sonunda  "Anlattıklarınız çok güzel yerinde görmem lazım diyerek” davetlerimize icabet edeceklerini ve en kısa sürede ilçemizi ziyaret edeceklerinin sözünü verdiler.

Oldukça yoğun ilgi gören Çamlıdere Tanıtım Standımızı, Bilkent, ODTÜ, Hacettepe, Gazi, Ankara Yıldırım Beyazıt ve Başkent Üniversiteleri Öğrencileri, gruplar halinde standımızı ziyaret ederek en kısa zamanda ilçemize gruplar halinde ziyaret edeceklerini ve doğa - kamp organizasyonlarına katılacaklarını belirttiler.