ÇAMLIDERE TOKİ KONUTLARI EK MÜ...

ÇAMLIDERE TOKİ KONUTLARI EK MÜRACAATLARI BAŞLAMIŞTIR.

20 Kasım 2017

İLÇEMİZ BEYLER MAHALLESİNDE YAPIMI DEVAM EDEN 55 ADET TOKİ KONUTLARININ SON AŞAMASINA GELİNMİŞTİR.
55 KONUTTAN 14 ADET’ İNİN ÖNCEKİ MÜRACAATLARI KABUL GÖREREK DİREK KURALARI CEKİLEÇEKTİR.
GERİ KALAN 41 ADET KONUTUN MÜRAAÇATLARI ALINACAKTIR.

Alt gelir gurubuna ait 25 adet ile ilgili olarak;

B1Tipi 2+1 konutlar için müracaatta gerekli olan evraklar

1- Nüfus kağıdı fotokopisi, TC kimlik nolu, müracaatlar istisnalar hariç 25 yaş üzeri olacak.
2- Vukuatlı aile nüfus kaydı,
3- Nüfus kayıdı ili Ankara ve Çamlıdere olmayanların son 1 yıldır Çamlıdere de oturduğuna dair yerleşim yeri belgesi ve bu adres ile ilgi, elektrik, su, telefon vb. gibi belgeler,
4- Aylık gelir olarak 3.200,00TL altında olduğuna dair gelir belgesi. Belediyeden alacağı yazı ile TC Ziraat bankasında 4.000,00 müracaat bedeli dekontu alınarak belediyeye verilecek.

Standart gelir gurubu 6 Adet B1 tipi 3+1 ve 8 adet C tipi 3+1 ile 2 adet 4+1 konutlarla ilgili olarak,

Müracaatçıların gelir miktarları dikkate alınmayacak, TC kimlik nolu Nüfus kağıdı fotokopisi, müracaatta belediye yazısı ile TC Ziraat bankasında Taahhütler imzalanacak 6.000,00 TL dekont alınacak. Belediyeye teslim edilecek.
Müracaatlar açılmıştır. İhtiyaç sahiplerine duyurulur.