ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE TARİHİNİN EN KALABAL...

Geri

ÇAMLIDERE TARİHİNİN EN KALABALIK İFTAR YEMEĞİ...

30 Kasım -0001

Belediye Başkanımız H. Caner Can'ın Çamlıdere halkına ve Çamlıdere sevdalılarına verdiği iftar yemeğine 3000 Bin kişi katılım sağladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tuna'nın da katılımlarıyla gerçekleşen iftar yemeğine ilgi yoğundu.

İftar yemeğine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tuna, Ak Parti 2.Bölge Milletvekili Adayı Arife Polat Düzgün Belediye Başkan Yardımcımız Arif Ekiciler, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar, Çamlıdere Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek, Çamlıdere Belediyesi Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve Yönetimleri, Çamlıdere Köy Dernek Başkanları, Çamlıdere Mahalle Muhtarları, Çamlıdere Halkının katılımı ile gerçekleşti.

Kamil Bostan Parkı Cumhuriyet Caddesi güzergahında verilen iftar yemeğinde Çamlıdere halkı ve Çamlıdere sevdalıları bir araya geldi. İftar vaktinin gelmesiyle oruçlar açıldı, dualar edildi; Çamlıdere Belediye Başkanımız H. Caner Can yaptığı konuşmada Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmayan Çamlıdere’li hemşehrilerimize teşekkür ederek Çamlıdere’nin her geçen gün daha çok geliştiğini ve Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri haline geleceğini vurguladı. Başkanımız H. Caner Can’ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tuna yapmış olduğu konuşmada Çamlıdere’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ve kendisinin de fahri bir Çamlıdere’li olduğunu belirterek Çamlıdere için üzerimize düşen neyse yapacağız bu yıl içerisin de Çamlıdere ve Köylerinin asfaltlanmamış yolu ve suyu olmayan köyü kalmayacak ancak Çamlıdere’de sadece kendi içinde değil Ankara’nın büyük bir kesimine hitap edebilen bir ilçe, özellikle Yenimahalle de değişim şart bunu da Çamlıdere’li hemşehrilerimiz ile yapacağız dedi.