ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE TARİH YAZDI…

Geri

ÇAMLIDERE TARİH YAZDI…

10 Nisan 2017

Çamlıdere özlediği ve beklediği birlik beraberliği 08 Nisan 2017 günü “ BÜYÜK ÇAMLIDERE BULUŞMASI” gecesinde TARİH YAZDI…

“Çamlıdere Gücünü Ankara’ya, Türkiye’ye değil, Dünya’ya gösterdi.

Bir ilçe düşünün ki Ankara’ya yakın olması nedeniyle devamlı göç vermiş ve nüfusunun çoğunu kaybetmiş. Ankara’da yüz bin belki de daha fazla nüfusu olan Çamlıdere’nin çalışkan ve gözü pek bir başkanı var ki işte o bu göçü kendine dert edinmiş. Nüfusu çoğalmak ve ilçenin daha çok isminin duyulması için canını dişine takarak geldiği günden beri bir dikili ağacı olmayan Çamlıdere’yi yaşanabilir bir kent haline getirmiş…
İşte o kişi Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can. İlçenin dertleriyle dertlenen ve hizmetten hizmete koşan Sayın Can, 08 Nisan 2017 günü yine bir destan yazdı ve binlerce Çamlıdereli’yi Atatürk Spor Salonunda toplayarak birlik ve beraberliği için bir ilke imza attı.
Çamlıdere Belediyesi, Çamlıdere Spor, Çamlıdere Doğa Dostları ve Çamlıdere Köy Dernekleri tarafından organize edilen “Büyük Çamlıdere Buluşması” büyük bir kalabalıkla gerçekleşti. Atatürk Spor Salonunda yapılan Toplantıya Ankara Milletvekilleri Prof. Dr. Emrullah İşler ve Nevzat Ceylan, AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan, Halk Ekmek Genel Müdür Yardımcısı Durali Keleş, Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği’nin (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, ASKİ Genel Müdürü ve Genel Müdür Yardımcılarının yanı sıra Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Mahir Alay, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.
Programın sunuculuğunu yöremizin yetiştirdiği iki değerli radyocu Kemal Yıldız ve Selahaddin Yağcı yaptılar. Yine yöremizin bağrından çıkan sanatçılarımız Şerife Çalıkıran ve Cafer Dinç, ayrıca Ankara’nın oyun havalarında güçlü sesi Ömer Faruk Bostan’da programda sahne aldılar. Birbirinden güzel türkülerle Çamlıdere’li hemşerilerimizi coşturdular.
Çamlıdere ve Doğa Dostları Derneğinin Okçuluk Projesi kapsamında ortaya çıkan “Çamlıdere Hedef 12” Okçuluk dersleri veren Muhiddin Güney’in okçuluk gösterileri yapıldı.
Belediye Başkanımız Hazım Caner Can ilçemize yaptığı yatırımlar ve yapacakları anlatırken konuşması sık sık kesilerek “ Dik Dur Eğilme Çamlıdere Seninle” “ Çamlıdere Seninle Gurur Duyuyor” gibi sloganlar atıldı.