ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE SPOR’DAN BAŞKANIMIZA...

Geri

ÇAMLIDERE SPOR’DAN BAŞKANIMIZA ZİYARET…

20 Ocak 2017

Çamlıdere Spor Yönetim Kurulu üyeleri Çamlıdere Belediye Başkanımız H. Caner Can'ı makamında ziyaret ederek Takımımızın 40. yılında yapmak istedikleri yeni projelerle ilgili bilgiler verip fikir alışverişinde bulundular.

Toplantıya, Çamlıdere Spor Başkanı Abdurrahman Yalçın, Onursal Başkan Ali Öcal, Başkan Vekili Ali İhsan Ceylan, Genel Sekreter İbrahim Şahin, Basın ve Medya Sorumlusu ve Kulüp Saymanı Ahmet Eroğlu, Genel Kaptan Ekrem Uslu, Altyapı Sorumlusu Zeki Akoğlu, Taraftar Sorumlusu Mehmet Aydoğan, Denetleme Kurulu Üyeleri Ahmet Çiçekçi ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gürel katıldı. Karşılık fikir alışverişinin ve yapılacak projelere ilişkin konuların ele alındığı toplantı verimli geçti.

Çamlıdere Spor Başkanı Abdurrahman Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkanımıza yoğun mesaisi arasında Çamlıdere Spor'a zaman ayırdığı için teşekkür ederken, Belediye Başkanımız Caner Can da bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Toplantı sonrası ise Belediye Başkanımızda Oyuncak Müzesi için bir araya getirdiği oyuncakları konuklara tanıttı. Binlerce oyuncağı bir araya toplarken yaşadığı zorlukları anlatan Başkanımız H. Caner Can Çamlıdere’ye Oyun müzesi açıldığında ziyaretçilerinde büyük keyif alacağını dile getirdi.