ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE SPOR DOLUDİZGİN DEVA...

Geri

ÇAMLIDERE SPOR DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR

30 Ekim 2017

ÇAMLIDERE SPOR DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR

Ankara 1. Amatör Küme 5. Grup karşılaşmaları geçen hafta oynanmış ve Çamlıderespor - Eğitimspor karşılaşması ertelenmişti. Bu hafta oynanan ve iki nağmağlup takımın karşılaşmasında Çamlıderespor Eğitimsporu 1-0 mağlup etti.

ÇAMLIDERESPOR’DA EKSİKLER VARDI

Sezon başından beri ilk 11 oynayan; Mehmet Öztürk sakatlığı, Erhan, Samet ve Mehmet Akdemir cezalarından dolayı karşılaşmada görev alamadı. Kalede Samet’in yokluğunda Serhat görev yaparken, stoperde Mehmet Akdemirin yokluğunda Vural, Sol bek’de Erhan’ın yokluğunda Kemal ve Libero mevkiinde de Mehmet Öztürk’ün yerine Gürkan görev yaptı. 
HER İKİ TAKIMDA MAÇA HIZLI BAŞLADI

Her iki takımda maça hızlı başladı ve ilk dakikalarda karşılıklı ataklar vardı. Maçın 5. Dakikasında Eğitimspor’dan Yasir gürbüz bir anda defansın arkasına sarkarak kaleci Serhat’la karşı karşıya kaldı. Vuruşu kötü olunca top yandan dışarı çıktı. Daha sonra Çamlıderesporun atakları vardı. Baskılı oyununu her geçen dakika artıran yeşil beyazlı takım golü de erken buldu.

HAKAN CAN’IN MUHTEŞEM GOLÜ

Geçen haftalarda da benzer gollere imza atan genç futbolcu bu hafta da muhteşem bir gole imza attı. Dakikalar 14’ü gösterirken sol çaprazda ceza sahası içinde topla buluşan Hakan Can iki rakibini geçerek çaprazdan kalecinin üstünden sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve durumu 1-0 yaptı.

İKİNCİ DEVRE ÇAMLIDERESPOR’UN ÜSTÜNLÜĞÜYLE GEÇTİ

İlk yarıda daha çok istekli ve arzulu oynayan Eğitimspor ikinci yarı adeta durdu ve bir tek pozisyon dahi bulamadı. Onun aksine Çamlıderespor daha istekli ve maçı kazanmak için atak üstüne ataklar geliştirdi. Fakat bu ataklarda kaleci Yakup adeta devleşti ve bir çok pozisyonda muhteşem kurtarışlara imza attı. Farkın açılmasını önleyen isim oldu.

GÜRKAN GENÇ’İN TALİHSİZ SAKATLIĞI

80. Dakikada rakibiyle girdiği hava topu mücadelesinde kanlar içinde bir anda yerde kalan Gürkan hepimizi üzdü ve korkuttu. Kaşı 10-15 cm açılan deneyimli futbolcu Ambulansla Ankara’ya sevkedildi. Kalan dakikalarda onun yerine Ethem devam etti.

Maçta başka gol olmadı ve Çamlıderespor 13 puala nağmağlup olarak averaj farkıyla 2.liğini devam ettirdi. Eğitimspor’da ligdeki ilk mağbubiyetini aldı ve 9 puanla 5.sıraya geriledi.