ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE SAHİPSİZ OLMADIĞINI...

Geri

ÇAMLIDERE SAHİPSİZ OLMADIĞINI BİRKEZ DAHA KANITLADI…

6 Ocak 2017

Çamlıdere PTT Müdürlüğü ilçemizde kaldı…

Belediye Başkanımız H. Caner Can’ın gayretleri ve çabaları sonucunda verdiğimiz haklı mücadeleyi kazandık, İlçemiz PTT Müdürlüğümüz Kızılcahamam PTT Müdürlüğüne şube olarak taşınmasına müdahale ederek İlçemizde müdürlük olarak kalmasını sağladık.

Verdiğimiz bu haklı mücadelede Bizlerden desteklerini esirgemeyen Çamlıdere Halkına Teşekkür ederiz. Bu zorlu süreçte daima yanımızda olan ve sürekli bizleri destekleyen AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek ve İlçe Teşkilatımıza, AK Parti Bölge Milletvekilimiz Nevzat Ceylan ve AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı'ya Şükranlarımızı sunar sonsuz Teşekkür ederiz.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız H. Caner Can “Çamlıdere Sahipsiz bir ilçe değildir, bizler verdiğimiz bu haklı mücadelemizi kazandık, haklı olan her daim kazanır, PTT Müdürlüğümüz ilçemizde hizmet vermeye devam edecek.

Çamlıdere ilçesi Türkiye’nin örnek ilçesi olma yolunda attığı emin adımların meyvelerini almaya başlıyor inşallah bundan sonra ilçemizden alınan diğer kurumlarında tekrar ilçemize iadesini sağlamak ve ilçemize bir laboratuvar kurulmasını sağlamak için çalışmalarımız devam edecek. Bu konudaki mücadelemizde bizleri bir an bile yalnız bırakmayan Çamlıdere’li hemşerilerim başta olmak üzere Ak Parti İlçe Başkanımzı Hüseyin Civelek, İlçe Teşkilatımıza,yine desteklerini bizden esirgemeyen ve sürekli yanımızda olan Bölge Milletvekilimiz Nevzat Ceylan Beye ve Ankara İl Başkanı Nedim Yamalıya sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” Dedi