ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE MİLLİYET GAZETESİ MA...

Geri

ÇAMLIDERE MİLLİYET GAZETESİ MANŞETİNDE YER ALDI…

20 Şubat 2017

ÇAMLIDERE MİLLİYET GAZETESİ MANŞETİNDE YER ALDI…

BAHARI ÇAMLIDERE’DE KARŞILAYIN…

Ulusal Basın Çamlıdere’ye duyarsız kalamıyor. Yapılan hizmet, proje ve yatırımların sonunda meyveleri alınmaya başlandı.

Seçildiği günden bugüne kadar ilçemize yaptığı yatırım ve projelerin yanı sıra sürekli ilçemizi ulusal basında tanıtan ve Çamlıdere’yi hak ettiği noktaya ulaştırabilmek için çaba gösteren Belediye Başkanımız H. Caner Can bir kez daha ilçemizi Ulusal Basına taşıdı.

Çamlıdere, MİLLİYET Ankara Gazetesinde “ BAHARI RENGÂRENK ÇAMLIDERE’DE KARŞILAYIN ” manşetiyle bir kez daha ulusal basında görüldü.

Son yıllarda yapılan yatırımların ve ilçemiz için temeli atılan eserlerin tek tek hizmete açılmasıyla bütün Türkiye’nin dikkatini çeken Çamlıdere turizmde örnek ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Diğer ilçelerden farklı olarak doğa turizmi, inanç turizmi, kültür turizmi ve müze turizmi ile öne çıkan ilçemiz çok yakın zamanda Termal Turizmiyle de bir kez daha gündeme oturacağının sinyallerini şimdiden vermeye başladı. Ulusal basın tarafından sürekli izlenen ve gündeme getirilen ilçemiz bir kez daha MİLLİYET ANKARA GAZETESİ Manşetinde yer aldı…