ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE KAR FESTİVALİ'NE KAT...

Geri

ÇAMLIDERE KAR FESTİVALİ'NE KATILIM YOĞUN OLDU...

20 Ocak 2019

Ankara'da ilk defa gerçekleşen Kar Festivali'ne katılım oldukça yoğun oldu. Ortalama 10 bin kişinin katılmış olduğu festivalinde kardan yapılan heykeller yoğun ilgi gördü.

Çamlıdere Kar Festivaline; Belediye Başkanımız H. Caner Can, Ankara Milletvekilimiz Hemşehrimiz Prof. Dr. Arife Polat Düzgün, Eski Mhp Grup Başkanvekili Oktay Vural, Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr. Metin Özaslan, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Erkan Parmaksız, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Dernek Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, Kampçı Grupları, İzci Grupları, Dağcılık Kulüpleri, Doğa Yürüyüş Kulüpleri Çamlıdere'li hemşehrilerimiz ve Ankara ve Ankara'nın dışından gelen misafirlerimiz.

Çamlıdere'nin ikonu haline gelen sembolik sincap heykeli, boz ayı heykeli, semerkandi evi, mescit, yemek yemek için kardan yapılan masalar ve kardan adam yarışması, kızakla kayma yarışmalarının insanların bol bol eğlenmesini ve eğlenceli saatler geçirmelerini sağladı.

Özellikle Ankara ve Ankara'nın dışından katılan misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği Çamlıdere Kar Festivali'ne kampçı grupları, izci grupları, dağcılık kulüpleri ve doğa yürüş kulüpleri de ilgi gösterdi.

Kardan adam ve kızakla kayma yarışmalarında birinci olanlarla ödüllerini Belediye Başkanımız H. Caner Can eşi Fisun Can hanımefendi, Milletvekilimiz Arife Polat Düzgün eşi Erhan Düzgün bey ve Ak Parti İlçe Başkanı Osman Erkan Parmaksız takdim ettiler.

Büyükler: 1. İsmail Çetin, 2. Osman Kurtipek, 3. Muammer Duyar.

Minikler: 1. Alper Çetin, 2.Eyüp Önder, Orhan Buğra Gürler.

Türkiye'de vatandaşların yoğun ilgi göstererek kardan heykellerin ve kızakla kayma yarışmalarının yapıldığı Çamlıdere Kar Festivali aynı zaman da bir ilk olma özelliği yaşıyor.

Çamlıdere'li İsa Acar'ın vermiş olduğu konserle misafirler doyasıya eğlenirken Ankara Kulübü Seğmenlerinin yapmış olduğu gösteriler ilgi ile izlendi

Kardan adam yapma yarışmalarının ve kızakla kayma yarışmalarının yapıldığı Çamlıdere Kar Festivali'nde sucuk ekmek ikramı, karlı pekmez ve çay ikramı misafirler tarafından ilgi gördü.