ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE GENÇLİĞİ ÇANAKKALE Y...

Geri

ÇAMLIDERE GENÇLİĞİ ÇANAKKALE YOLUNDA…

17 Mart 2017

Yaptığı hizmet, proje ve yatırımlarla Belediyecilik hizmet anlayışına yeni bir bakış açısı ve anlayışı getiren Başkanımız, H. Caner Can, sosyal Belediyecilik anlayışı ile de Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor.

Başkanımız H. Caner Can 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma programı çerçevesinde Çamlıdere gençliğini dedelerinin “Çanakkale geçilmez” destanını yazdıkları topraklara, şehitlerimizi anmak için gönderiyor. Başkanımızın tavsiyesi ve önerisi ile Çamlıdere AK Parti İlçe Gençlik Kollarının organize ettiği 18 MART Çanakkale Şehitlerini anma gezisi Bu akşam Saat 20.00 de Başkanımızın Gençleri uğurlaması ile başladı. İki gün sürecek olan Çanakkale Şehitlerimizi anma gezisi çevresinde Çamlıdere’li gençler şehitlik başta olmak üzere, dedelerinin şehit düştüğü topları ziyaret edecekler.

Konuyla ilgili konuşan Başkanımız H. Caner Can; “Gençlik bizim en değer verdiğimiz unsurlarımızdandır, geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez düsturuyla yetişen bir gençlik, bu ülkeye bu topraklara en faydalı olan gençlik demektir. Bizde bu sebeple dün dedelerimizin şehit düştüğü topraklara gençliğimizi gönderip o maneviyatı gençliğimize aldırmalıyız ki gençlik nereden nasıl geldiğimizi, bu topraklar için dün kimlerin nasıl toprağa düşüğünü görsün, öğrensin ve gelecekte bu topraklara sahip çıksın. Ben bugün bu geziye katılan bütün gençlerimize, bu geziyi organize eden AK Parti İlçe Gençlik Kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tür sosyal projelerinin de devamını bekliyorum” dedi.