ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE FOTOĞRAF SERGİSİ HÜR...

Geri

ÇAMLIDERE FOTOĞRAF SERGİSİ HÜRRİYET GAZETESİNDE

11 Ekim 2017

Çamlıdere Fotoğraf sergisi Hürriyet gazetesinde

 

Kızılay Metrosu Sanat Galerisinde Açılan Yaşayan Çamlıdere Fotoğraf sergisi Ankaralılar ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görürken Ulusal Basın da duyarsız kalmadı. Hürriyet Gazetesi Ankara Sayfasında yer verdi…

Hürriyet Gazetesi Ankara Sayfasında yer alan Haberde;

Çamlıdere’nin fotoğraf kareleriyle yansıtıldığı “yaşayan Çamlıdere isimli sergi Başkentlilerin beğenisine sunuldu. Kızılay Metro Sanat Galerisinde Görücüye çıkan serginin açılışına Belediye Başkanı H. Caner Can, İl Kültür Müdürü Kudret Cabılar, Fotoğraf Sanat Kurumu Başkanı Mehmet Uçar, ile Fotoğraf Sakatçıları katıldı. Çamlıdere’nin geçmişten geleceğe bir köprü olduğunu kaydeden can şunları söyledi.

GEÇMİŞLE GELECEK ARASINDA BİR KÖPRÜ

               Çamlıdere dünüyle bugünüyle geleceğe ışık tutan bir ilçe konumundadır. Sanatçının sanatıyla buluştuğu bu sergide Çamlıdere’nin her köşesinden bir kare bulacaksınız, kendinizden yaşamınızdan bir bölümü göreceksiniz. Çünkü bu fotoğraflar herkese zamanda yolculuk yaptıracak, Başta Ankaralı hemşerilerimiz olmak üzere yolu Ankara düşen bütün herkesi yaşayan Çamlıdere fotoğraf sergimize bekliyoruz.