ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE EVET ’DE BULUŞTU, AN...

Geri

ÇAMLIDERE EVET ’DE BULUŞTU, ANKARA’DAN TÜRKİYE’Yİ SALLADI…

8 Nisan 2017

On bin Çamlıdere’li EVET Demek için ATATÜRK Spor salonunda buluştu.

Ankara ATATÜRK Spor salonunda 08 Nisan 2017 Cumartesi günü Saat: 17.00 da “Çamlıdere EVET ‘de Buluşuyor” Toplantısında Ankara’dan Türkiye’yi salladı. ATATÜRK Spor salonunu tıklım, tıklım dolduran On bin Çamlıdere’li Hemşerilerimiz Spor salonlarına sığmadı.

Çamlıdere Belediye Başkanımızın önderliğinde Çamlıdere Köy Dernekleri ve STK ( Sivil Toplum Kuruluşları)  tarafından organize edilen Çamlıdere’liler buluşması beklenilenin üzerinde bir kalabalıkla gerçekleşti. ATATÜRK Kapalı Spor Salonunda yapılan Toplantıya Ankara Milletvekilleri Prof. Dr. Emrullah İşler, Nevzat Ceylan, AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Adem Ceylan, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, ASKİ Genel Müdürü ve Genel Müdür Yardımcılarının yanı sıra ASKİ Daire Başkanları’nın yanı sıra, Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Mahir Alay, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya Katıldılar.

Saat 17.00 de başlayan Çamlıdere EVET’ de buluşuyor gecesine yöresel sanatçılarımız Şerife Çalıkıran, Cafer Dinç, yanında Ankara Oyun Havası sanatçısı Ömer Faruk Bostan Çamlıdere’li Hemşerilerimizi türküleriyle coşturdular.

Başkanımızın konuşması sırasında salondan yükselen, “Çamlıdere Seninle Gurur Duyuyor” “Dik Dur Eğilme Çamlıdere Seninle” gibi sloganlar sık sık yükseldi.

Konuşmasında Çamlıdere’ye yapılan yatırımları anlatan Başkan Caner Can Çamlıdere’nin 16 Nisan tarihinden sonra çok daha farklı bir Çamlıdere olacağını vurguladı.

Başkanımızın konuşmasını videomuzdan izleyebilirsiniz Daha detaylı haber ve görüntülerimiz çok yakın zamanda internet sitemizde yayınlanacaktır.