ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE DERNEKLERİ BİR ÇATI...

Geri

ÇAMLIDERE DERNEKLERİ BİR ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR…

25 Şubat 2017

Çamlıdere derneklerinin tek bir çatı altında toplanması için bir toplantı yapan Belediye Başkanımız H. Caner Can Önemli Mesajlar verdi.

Çamlıdere Belediye Başkanı H. Caner Can Çamlıdere köy muhtarları, Dernek Başkanları ve yönetimleri ile bir istişare toplantısı yaptı. Toplantıya 48 mahalle ve köy muhtarları ile dernek başkanları Yönetim kurulları ile birlikte katılırken. Değerli Siyasi Büyüğümüz Âdem Ceylan, Beyhan Sarı ve AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek de katıldılar.

Kalabalık bir katılımla başlayan toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanımız H. Caner Can Çamlıdere’nin her geçen gün değiştiğini ve bu değişimin meyvelerinin toplanmaya başlandığına değinerek Çamlıdere köy derneklerinin çalışan, üreten, proje geliştiren dernekler olduğunu ama bununda yetmediğine ve daha fazla çalışılması gerektiğine değinerek şöyle konuştu ;

“Çamlıdere’de pek çok derneğimiz var köy derneklerimiz hakikaten faal çalışıyorlar, Çamlıdere köy dernekleri ve diğer derneklerimizin bir çatı altında toplanmalarının vakti geldi, artık bir çatı altında toplanın, ama bu federasyon, konfederasyon tabela çatısı olmayacak, iş yapan, iş üreten, proje üreten ve geliştiren Çamlıdere’ye faydası olan bir çatı olacak.  Sevgili arkadaşlarım birlikten güç doğar birleşmemizin ve güç birliği yapmamızın zamanı geldi. Çamlıdere artık eski Çamlıdere değil, her geçen değişiyor gelişiyor değişmeye ve gelişmeye devam edecek. İlçemiz Turizm ilçesi olmuştur, aynı zamanda ilçemizde hayvancılık ve arıcılık oldukça gelişmiştir, gelişmesi içinde ne gerekiyorsa yapacağız, sevgili muhtar arkadaşlarım ve dernek başkanları arkadaşlarım, bakın devletin birçok destek projeleri var bunları takip edin benim hepsini takip etmem mümkün değil sizler takip edin bana getirin gitmek koşturmak takip etmek ve bunu sonuçlandırmak bana aittir. Devletin her imkânından yararlanalım ben bunun için elimden gelen gayreti sarf edeceğim sizlerde birlik ve tek çatı olarak bana destek verirseniz biz ilçemizi hizmet yağmuruna tutarız ALLAH’ın izniyle. Hizmette olmazsa kusur Çamlıdere bulur huzur, Durmak yola devam büyük Çamlıdere’dir benim davam, kim buna karsı çıkarsa onlarla olur kavgam diyor, bu büyük topluluğu sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi. Başkanımız Caner Can’ın konuşmasının ardından toplantı sona erdi.