ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE DERNEKLER FEDERASYON...

Geri

ÇAMLIDERE DERNEKLER FEDERASYONUNDAN ( ÇADEF) BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

19 Ocak 2018

ÇAMLIDERE DERNEKLER FEDERASYONUNDAN ( ÇADEF) BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

 

Çamlıdere Dernekler federasyonu Genel Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanımız H. Caner Can’ı makamında ziyaret ettiler.

Çamlıdere derneklerini bir araya getirmek, birlik ve beraberliği daha çok kuvvetlendirmek, Çamlıdere’ye daha çok hizmet edebilmek amacı ile, Çamlıdere köy ve mahalle derneklerinin bir araya gelmesiyle kurulan, Çamlıdere Dernekler Federasyonu ( ÇADEF ) Kurucu Genel Başkanı Ahmet Çiçekçi ve ÇADEF’e bağlı köy dernek başkanları ile birlikte Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ederek     ( ÇADEF ) hakkında bilgiler aktardılar. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede ÇADEF kapsamında yapılacak olan projelerin anlatılmasının ardından Çamlıdere’nin tanıtılmasında da yer alacaklarını belirttiler.

Başkan Caner Can ise; kurulan bu federasyonun birlik ve beraberliğimizi daha çok kuvvetlendireceğini hizmet aşamasında ise büyük bir yük taşıyacağını vurgulayarak ( ÇADEF ) Çamlıdere Dernekler Federasyonu gibi büyük bir federasyona sahip olan ilk ilçe olmanın da gururunu yaşadığını vurguladı.