ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE ÇOK ÖZEL MİSAFİRLER...

Geri

ÇAMLIDERE ÇOK ÖZEL MİSAFİRLER AĞIRLADI…

10 Kasım 2016

İlçemiz her gün farklı kesimlerin ilgisini geçmeye devam ediyor, Profesör ve akademisyenlerinde ilgisini İlçemizin çok özel misafirler vardı.
İlçemiz her gün farklı kesimlerin ilgisini geçmeye devam ediyor, Profesör ve akademisyenlerinde ilgisini İlçemizin çok özel misafirler vardı.
Ankara Üniversitesi eski rektörü Günay Akbal, Eski Yargıtay Başkanı Hasan Gerçekel ve beraberinde alanlarında ün yapmış, Profesör, akademisyen ve öğretim görevlisinin olduğu 50 kişilik bir grup ilçemizi ziyaret ettiler.
Başkanımız H.Caner Can’ın bizzat kendisinin ağırladığı ve misafir ettiği heyet Çamlıdere ilçemizde gördükleri ve karşılaştıkları farklılıklar karşısında hayranlıklarını gizleyemediler. Çamlıdere hiç böyle düşünmediklerini belirterek Başkentin saklı kalmış kültür, doğa ve miras şehri olduğunu vurguladılar. Çamlıdere Yaylası Göl park Resteaurantta öğle yemeği molası veren heyet Çamlıdere yaylasının güzelliklerini ve göl parkı projesinin inanılmaz bir proje olduğunu belirttiler.
Öğle yemeğinin ardından ilçe merkezindeki müzeleri ziyaret eden grup özellikle doğa ve hayvan müzesinin muhteşem bir proje olduğunu ve Türkiye’de bir benzerine daha rastlanmadığının da altını çizdiler. Şeyh Ali Semerkandi Külliyesi ve müzesini de ziyaret eden grup Çamlıdere’ye başkanımız H.Caner Can’ın çok büyük yatırımlar yapmış olduğunun ve bu yatırımlar sonunda Çamlıdere’nin yakın zamanda Türkiye gündemine oturacak olan bir ilçe özelliğine sahip olduğunu da vurguladılar.