ARAMA
Çamlıdere Belediyesi

ÇAMLIDERE BUGÜN KANAL A TELEVİ...

Geri

ÇAMLIDERE BUGÜN KANAL A TELEVİZYONUNDA…

21 Ocak 2017

ÇAMLIDERE BUGÜN KANAL A TELEVİZYONU GEZELİM TOZALIM PROGRAMINDA TANITILIYOR...

KANAL – A Televizyonunda yayınlanan Gaffur Uzuner ‘in hazırlayıp Sunduğu “GEZELİM TOZALIM ” Programı iki Bölüm halinde Çamlıdere’yi tanıtıyor…

Birinci bölümün geçtiğimiz ay içerisinde yayınlanmasının ardından (Bugün) 22 OCAK 2017 Saat: 21.15’de GEZELİM TOZALIM Programının ikinci bölümü yayınlanacak…

Esprili anlayışı, program yapımcılığı ve televizyonculuk anlayışına yeni bir bakış açısı getiren, son zamanların gözde program yapımcısı ve sunucusu, Gaffur Uzuner’in hazırlayıp Sunduğu “GEZELİM TOZALIM ” Programının çekimlerini İlçemizde tamamladıktan sonra, ( Bugün ) 22 OCAK 2017 saat 21.15 de ilçemizde yapılan çekimlerin İkinci bölümü KANAL – A Televizyonu ekranlarında olacak. 2.inci bölüm olarak yayınlanacak.

Ulusal Basın Çamlıdere’ye duyarsız kalamıyor. Yapılan hizmet, proje ve yatırımların sonunda meyveleri alınmaya başlandı.

Seçildiği günden bugüne kadar ilçemize yaptığı yatırım ve projelerin yanı sıra sürekli ilçemizi ulusal basında tanıtan ve Çamlıdere’yi hak ettiği noktaya ulaştırabilmek için çaba gösteren Belediye Başkanımız H.Caner Can bir kez daha ilçemizi ulusal televizyon ekranlarına taşıyor.